Ylikiimingin päiväleiri

Lapsia hengailemassa pyörien kanssa. "Ylikiimingin päiväleiri Viikko 1: 3.6.-7.6. Viikko 2: 10.6.-14.6. klo 9-16.
Kaikille 50€/viikko.
Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Ylikiimingin kesäleiriltä saat superstartin kesäloman aloitukselle!

Viikko 1: 3.6.-7.6.

Viikko 2: 10.6.-14.6.

Leiripäivän ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy klo 16. Vanhempi voi tuoda lapsen kuitenkin paikalle jo 8.30, jolloin meidän työntekijät ovat jo paikalla.

Leiripäivien perusohjelma Ylikiimingissä:

klo 8.30 aamut otamme rauhallisesti tutustellen, lueskelemme, pelaamme ehkä jotain lautapeliä tai valmistelemme päivän ohjelmaa.

klo 9 leiripäivän aloitus ja leirillä on tarjolla ohjattua ohjelmaa aina aamupäivisin, kuten kädentaitoja erilaisten askartelujen merkeissä, ulkoilua esim. pallopelejä pelaten tai teemapäivien mukaisesti vaikkapa pyörän huoltoa ja liikennekasvatusta!

noin klo 11 tarjoillaan lämmin lounas

lounaan jälkeen voimme lähteä vaikka seikkailemaan lähiympäristöön tai teemme yhdessä toivottuja juttuja, kuten vaikka pelaamme aina suosittua leiribingoa!

noin klo 14-14.30 on välipalahetki, jolloin valmistetaan helppoja välipaloja, joiden valmisteluun leiriläiset pääsevät halutessaan osallistumaan ja opettelemaan yhdessä! 

klo 14.30-16.00 ulkoilua, lautapeleillä pelailua, aamulla aloitettuja askarteluja voi jatkaa sekä yhteisesti leiripaikan siivoilut ja kotiinlähtö.

Leiriohjaajina toimii tuttuja koulunkäynnin ohjaajia sekä innokkaita kesätyöntekijöitä!

Päiväleiriviikon hinta on kaikille 50 €/viikko!


Hintaan sisältyy vakuutukset, materiaalit ja tarvikkeet. Ensisijaisesti leirit maksetaan MobilePay-palvelulla. Ilmoittautuneille on lähtenyt sähköpostitse Mobilepay-maksuohjeet. Mikäli se ei ole mahdollista, laskutamme leirin jälkikäteen. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Ilmoittautuminen on sitova. Päiväleirit ovat niin suosittuja, että esteen sattuessa pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta meille pian. Saamme silloin jonossa olevat lapset mukaan. Mikäli leirille tuloa ei peruta viikkoa ennen leiriä, laskutamme puolet leirin hinnasta.

Liity jäseneksi tästä.