Yhdistys

4H on kansainvälinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton alati kehittyvä yhdistys. Tavoitteenamme on olla mukana kasvattamassa lapsia ja nuoria vastuullisiksi, aktiivisiksi ja yritteliäiksi.

Kerhoissa, kursseilla ja muussa toiminnassamme toteutamme ajatusta:  ”Tekemällä oppii parhaiten”.

Yhdistyksen nimen neljä H:ta tulevat sanoista:

Head, Hands, Heart ja Health Suomeksi sanat käännetään tavallisimmin Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi. Nämä sanat kuvaavat niitä ominaisuuksia, joiden kehittämiseen 4H-harrastus pyrkii.

Ota yhteyttä Oulun yhdistykseen!

Oulun 4H-yhdistys toimii vanhan Oulun sekä entisten Ylikiimingin ja Oulunsalon kuntien alueella.

Oulun 4H-yhdistyksellä on toimisto Oulussa ja Ylikiimingissä ja hyvin laaja toimintapiiri Oulun alueella. Toimintamme on monipuolista, Oulun 4H-yhdistys pyrkii tarjoamaan toimintaa erityisesti nuorille ja lapsille myös keskusta-alueen ulkopuolella.

Oulun 4H-yhdistys muunmuassa:

• järjestää 4H-kerhoja ja -kursseja, joissa tietoja ja taitoja opitaan mm. itse tekemällä

• työllistää nuoria työpalvelun kautta sekä antaa tukea oman 4H-yrityksen perustamiseen

• tukee ja ohjaa nuorten kansainvälistymistä antamalla tietoa 4H-kansainvälisyystoiminnasta

• tarjoaa asiakkailleen koti- ja pihapalvelua sekä lemmikkieläinten hoitopalvelua

Ota yhteyttä!

Onkikilpailu YliKiimingissä.