Koulutusta ja töitä sinulle?

Me koulutamme ja työllistämme Oulun alueen nuoria.

Kerhojen apuohjaajaksi voit päästä jo 13-vuotiaana, kerhonohjaajien tulee olla täysi-ikäisiä. Koulutamme kerhonohjaajia pari kertaa vuodessa, koulutukset löydät omalta alasivulta. Kerhonohjaajat voivat toimia myös leireillä ja kursseilla ohjaajina. Kursseja ja leirejä on viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina. Kesäisin työllistämme myös kesäsetelillä kesäpuistokerhoihin ja päiväleireille.

Päästäksesi työpalvelutehtäviin, sinun tulee käydä kiinnostuksesi kohteen mukainen koulutus (kotipalvelu, pihapalvelu, lastenhoito, petsitter). Koulutuksen suorittamisen jälkeen teet kanssamme työsopimuksen ja samalla käymme työn teon pelisääntöjä läpi.  

Voit osallistua mukaan työpalveluun, jos olet 15-28 vuotias.

Mikäli olet käynyt aiemmin meidän järjestämiä koulutuksia tai sinulla on ammatillinen koulutus, soita suoraan ja voimme sopia haastattelun!

Koulutuksen ja työsopimuksen teon jälkeen pääset luomaan oman profiilisi Helppiin, jonka avulla kohtaat tulevat asiakkaasi! Sovit tulevista työkeikoista Helpin avulla asiakkaidesi kanssa ja me hoidamme asiakkaan laskutuksen ja sinun palkanmaksusi. Helppoa!

Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/


Autamme sinua :
oulu.helppi@4h.fi tai 050 4040 447 arkisin klo 9-15

Kerro kiinnostuksestasi Helppi-työntekijäksi!

Helppi-työpalvelu hakemus:

Työpalvelu mihin haen (Voit valita useamman):