Helppi

Oulun 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa 

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria Ouluun alueella esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, lastenhoitoavuksi, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. 

Sovellus otetaan käyttöön vuonna 2020 kahdessakymmenessä 4H-yhdistyksessä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla. 


Lisätietoja: 

Paikallisiin palveluihin liittyvät asiat:  

Oulun 4H-yhdistys

Mirja Kaartinen, toiminnanjohtaja

mirja.kaartinen@4h.fi

+358 50 4040 482

Helppi-sovellukseen liittyvät asiat: 

Anu Parvianen  

kehityspäällikkö 

anu.parviainen@4h.fi

+358 44 783 0322