Ryhmä 2, 25.6. - 27.6.

Jäälin kahden yön- kalastusleiri alkaa tiistaina  25.6. klo 15.00. Mukaan ovat tervetulleita niin kokeneet, kuin kokemattomammatkin kalastelijat!

Leirin aikana nukutaan teltoissa, joten leiriläinen ottaa mukaan makuupussin ja ohuen makuualustan. Jos leiriläinen ei ole ollut aiemmin yöleireillä, mainitsettehan siitä lomakkeella. 

Käytössämme on useampi soutuvene ja soutaja, joten pääsemme kalastamaan rannan lisäksi soutuveneestä. Leirin turvallisuuden lisäämiseksi lähetämme ilmoittautuneille leirisäännöt luettaviksi ennen leiriä. Koska päivät on leirillä vauhdikkaita, yöt varataan nukkumiselle :)

Voitte ottaa omia kalastusvälineitä mukaan, mutta muistakaa nimetä ne. Myös omien pelastusliivien mukaan ottaminen on suotavaa, lainaliivejä on toki myös.

Kahden yön leiri loppuu torstaina 27.6. klo 15.30.

Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15  ja leiri toteutuu, mikäli osallistujia on 10. 

Ohjaajana leirillä on Samuli, Tero, Matti, Mirja ja iloinen kesätyöntekijöiden porukka :) 

Ti-to -leirin (kaksi yötä) hinta on 65 €/osallistuja (30€/Oulun 4H-jäsenille). 

Leiri maksetaan MobilePay-sovelluksella. Maksua varten toimitamme teille ennen leiriä maksukoodin. Myös käteisellä maksaminen leirin alussa onnistuu. Mikäli emme saa MobilePay- suoritusta viikon sisään leiristä, laskutamme teitä. Tällöin leirin hintaan lisätään 5 €:n laskutuslisä. 

Lisätietoa: mirja.kaartinen@4h.fi / 050 4040482

Ilmoittautuminen Jäälin kalastusleirille 2:

4H-jäsenyys:
Kalastusvälineet:
Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa tulevista 4H-tapahtumista:
Lastani saa kuvata leirin aikana. Kuvia voidaan käyttää somessa: