Kerhot

Oulun 4H:n kerhotoiminta aloittaa elo-syyskuussa, mutta uusia kerhoja voi aloittaa kesken kerhokaudenkin!

Kerhojen aikataulut näkyvät kunkin kerhon sivulta.

Kerholaiset otetaan mukaan toimintaan nettilomakkeen mukaisessa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun kerho on täynnä, ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti.

Kerhomaksuista on maininta jokaisen kerhon kohdalla. Syyskauden kerholaskut laskutetaan kotiin tulevalla laskulla joulu-tammikuussa ja kevätlukukaudelta laskutus on touko-kesäkuussa. (Huom! Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan). Liittymislomakkeet löydät kunkin kerhon sivun alalaidasta.

  • Ei-jäsenille kerhomaksu on kerhon materiaalimaksu (löytyy kunkin kerhon kohdalta mainittuina)
  • Jäsenyys kannattaa! 4H-jäsenillä on voimassa oleva tapaturmavakuutus kaikilla järjestämillämme kursseilla ja leireillä sekä kerhoissa.
  • Yksilöjäsenmaksu on 35€/kausi, perhejäsenmaksu 70€/kausi

Lisätietoa jäsenyydestä: 
http://www.4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/liity-jaseneksi-2/

Kerhot toimivat kouluaikoina, eli esim. syys-, joulu- ja talvilomalla kerhot lomailevat ja järjestämme erilaisia leirejä, kursseja ja tapahtumia!


Useisiin kerhoihin saamme Aluehallintoviraston lasten ja nuorten paikallisen harrastutoiminnan avustusta.

Lisätietoja: https://www.avi.fi/web/avi/avustukset-lasten-ja-nuorten-paikalliseen-harrastustoimintaan

Kerhotoiminnassamme huomioimme hyvän käsihygienian ja reagoimme kulloistenkin viranomaissuositusten sekä 4H-liiton linjausten mukaisesti tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Huolehditaan, että kaikki kerholaiset tulevat kerhoilemaan vain terveenä! Ja pysytään kotona jos perheessänne on muita koronan oireita. Koronatilanteen pahetessa meillä on valmius aloittaa etätoiminta tai jakaa ryhmiä.


TOP  "Tekemällä oppii parhaiten"

4H-kerhoissa tietoja ja taitoja opitaan itse tekemällä. 
4H-järjestön motto onkin ”Tekemällä oppii parhaiten”.

Lasten ja ohjaajien tärkeimpänä työvälineenä toimii TOP-tehtäväpankki, joka sisältää yli tuhat pedagogisesti pohdittua tehtävää kymmenestä eri aihepiiristä.


Pidätämme oikeuden kerhokertojen perumiseen ja/tai toiminnan muuttamiseen kerhokaudella eikä maksettuja jäsen/kerhomaksuja palauteta. Kiitos yhteistyöstä!