Kaijonharjun puuhakerho

Hymyilevä tyttö askartelemassa. "Kaijonharjun puuhakerho alakouluikäisille maanantaisin klo 17-18 Kalevalantie 5:ssa. Kevätlukukausi: 8.1.-13.5.2024. Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Kerho kokoontuu Kaijonharjun nuokkarin tiloissa maanantaisin klo 17-18 (Kalevalantie 5)

Kerho on suunnattu alakouluikäisille.

Tervetuloa mm. kokeilemaan erilaisia taide ja askarteluhommia, ehkä vähän kokkailuakin tai vaikka kepparihommia tai miltäs kuulostas päästä tutustumaan eläintenmaailmaan Elviiran kanssa! Kerholaiset ovat mukana luomassa sisältöä omine ideoineen ja toiveineen.

kevätlukukausi: 13.5.2024 asti (poislukien koululaisten loma-ajat)

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 6 ennen kerhon aloituspäivää. 

Maksu:

kevätlukukausi: 4H-jäsenelle 25 €, ei-jäsenelle 65 €.

Maksu sisältää materiaalit, ohjelman ja vakuutukset.

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 1.9.2023 alkaen 40 €/hlö (tai 85€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasia saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on voimassa aina vuoden maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lähetämme kerhomaksun varten infoa keväällä (MobilePay/laskutus)

Lisätietoja: Toimintakoordinaattori Hannele Aitto-oja, ylikiiminki@4h.fi tai p. 044 491 4543

Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua etukäteen kerhoon.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Kaijonharjun puuhakerho:

4H-jäsenyys:
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme.
Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista:
Liity jäseneksi tästä.