Kuntosali


Ylikiimingin keskustassa osoitteessa Harjutie 9 sijaitsee Oulun kaupungin omistama kuntosali.

Kausimaksu (kaudet 1.3.–31.8. ja 1.9.–28.2.) 

Aikuinen  50 €/kausi

Opiskelijat, työttömät, 13-16 vuotiaat, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat 30 €/kausi.

Seniorikortti 65+, oululaisille  30,00 €/ ½ vuotta ostopäivästä.

Maksukausi vaihtuu 1. syyskuuta ja 1 maaliskuuta.


KUNTOSALIMAKSU JA AVAIMET

Kuntosalimaksu maksetaan Oulu 10 -asiointipisteeseen, Ylikiimingissä osoitteessa Harjutie 18

https://www.ouka.fi/oulu/asiointi-ja-neuvonta/ylikiimingin-yhteispalvelupiste1

 Maksun voi suorittaa myös muihin Oulu 10-asiointipisteisiin http://www.ouka.fi/oulu/asiointi-ja-neuvonta .  Maksukuittia vastaan saa avaimen Oulun 4H-toimistolta Ylikiimingistä, Harjutie 16 LH3.

Olemme toimistolla pääsääntöisesti arkisin klo 9-15. Suosittelemme kuitenkin, että varmistat meidän paikallaolon ennen avainten noutoa!

Maksukauden vaihtuessa  (1.3. ja 1.9.) tulee avaimen haltijan maksaa uusi kausi tai palauttaa avain 4H-toimistolle. Kuntosalin ilmoitustaululla ilmoitetaan kauden vaihtumisesta.

Jos avaimella on useampia käyttäjiä, on jokaisen maksettava kuntosalimaksu erikseen.  Jos joku käyttäjistä lopettaa kuntosalin käytön, se kannattaa ilmoittaa 4H-toimistolle turhien muistutusten välttämiseksi.

Muistutuksena kaikille kuntosalin käyttäjille: 

Kuntosalin ikäraja on 13 vuotta, tätä nuoremmat eivät saa tulla salille edes vanhempiensa seurassa. Sääntö on ehdoton ja siihen on syynä lasten turvallisuus. Lisäksi muistutamme kaikkia huolehtimaan välineet paikoilleen kuntoilun jälkeen. Salin siisteys lisää sekä viihtyisyyttä että turvallisuutta.