4H-yrityskoulutuksen ennakkotehtävä

Ennakkotehtävän tarkoituksena on auttaa sinua valmistautumaan koulutukseen siten, että saat siitä irti maksimaalisen hyödyn. Mieti seuraaviin kohtiin vastaukset ja ota ne mukaan koulutukseen.

1. 4H-yrittäjä tienaa keskimäärin 1200€ vuodessa. Kuinka paljon sinä tahtoisit tienata 4H-yrityksesi avulla? Onko sinulla jokin unelma, jonka tahdot toteuttaa yrittäjänä tienaamillasi rahoilla esim. etelänmatka tai mopon hankinta? Tai onko sinulla tavoite, joka ei liity rahaan esim. saada varmuus oman liikeidean toimivuudesta? Kirkasta oma tavoitteesi!

2. Yrityskoulutuksessa oman yritystarinansa kertoo paikallinen 4H-yrittäjä. Mieti ainakin yksi asia, jonka tahtoisit häneltä kysyä?

3. Kaikille 4H-yrittäjillä on oma yritysohjaaja. Mieti kuka aikuinen voisi olla kiinnostunut sinun yritystoiminnastasi? Kuka voisi tsempata sinua haasteissa, auttaa kehittämään toimintaasi tai neuvoa esim. hinnoittelussa? Jos jos saat sovittua itsellesi yritysohjaajan jo ennen koulutusta voit halutessasi pyytää hänet mukaan koulutukseen, jotta voitte yhdessä suunnitella yritystäsi heti alusta alkaen. Mikäli sinulle ei tule mieleen ketään ohjaajaa, voi 4H auttaa sellaisen löytämisessä.