Helppi

Välitämme tehtäviinsä ja työelämän pelisääntöihin koulutettuja 15-28-vuotiaita nuoria töihin auttamaan arjessa asiakastilausten mukaan. Nuoren voi tilata pesemään ikkunat, leikkaamaan nurmikon, hoitamaan lemmikkejä tai esimerkiksi juhliin tarjoiluavuksi. Lisäksi palveluita voi hankkia  4H-yrittäjiltä (tarjonta vaihtelee yrittäjien alojen mukaan).

Työpavelu on yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille helppo tapa työllistää nuoria! Säästyt paperisodalta 4H:n huolehtiessa vastuullisesti rekrytoinnista ja työnantajanvelvoitteista. Työpalvelunuorelle maksetaan työstä vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

4H pyrkii tarjoamaan nuorille mahdollisuuksia saada ensimmäisiä kosketuksia työelämään, joten töihin tilaamasi nuori on harvemmin ammattilainen, mutta 4H on kouluttanut hänet tehtävään ja työelämän pelisääntöihin. Perehdyttämällä reippaan ja oppimishaluisen nuoren huolellisesti tehtävääsi paikan päällä, autat samalla osaltasi nuoren kehitystä yritteliääksi ja vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi. 

Tilaa nuori töihin yhdistyksen kautta!

Kerro työtehtävästäsi meille työtilauslomakkeella. Ilmoitamme toimeksiannosta työpalvelunuorillemme ja valitsemme tehtävään sopivimman tekijän. Työapu järjestyy yleensä nopeasti, mutta suosittelemme työtilauksen tekemistä ajoissa (viimeistään noin viikkoa ennen työn ajankohtaa), jotta ehdimme varmasti apuun. 

Arvioitu palvelutarpeen kesto *
Olen tutustunut hinnastoon ja hyväksyn sen. *