Helppi

Palvelun tilaaminen ei ole 
koskaan ollut helpompaa!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Välitämme tehtäviinsä ja työelämän pelisääntöihin koulutettuja 15-28-vuotiaita nuoria töihin auttamaan arjessa asiakastilausten mukaan.  Helppi- sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret, jotka voit tilata esimerkiksi pesemään ikkunat, leikkaamaan nurmikon, hoitamaan lapsia tai lemmikkejä, tai esimerkiksi juhliin tarjoiluavuksi. Voit tilata palvelun tarvittaessa myös puhelimitse, tiedot löydät sivun alaosasta.

Miten Helppi toimii?

Asiakas ottaa käyttöön Helppi- sovelluksen, johon hän syöttää tietonsa. Asiakas voi halutessaan selata työntekijöitä tai jättää kohdennetun tilauksen haluamalleen nuorelle.
4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta.

Kirjautumalla Helppi-palveluun näet kaikki yhdistyksen tarjoamat palvelut Helppi- sovelluksen kautta. 

Palvelemme teitä myös puhelimitse arkisin kello 9-15: 
050 4040 447

Palvelun hinta arkena: 25,00€/h  (sis. ALV 24%)
Sunnuntaina/Pyhäpäivänä:50,00€/h (sis. ALV 24%)
Laskutuslisä:4,96 € / lasku


Sunnuntaina / pyhäpäivänä tehty työ laskutetaan kaksinkertaisena. Minimilaskutusaika asiakkaalta on 1h/käyntikerta, jonka jälkeen tehdyt työtunnit pyöristetään joka käyntikerta lähimpään puoleen tai täyteen tuntiin.

Hinnat sisältävät kaikki työnantajakulut. Työntekijöillämme on tapaturma- ja vastuuvakuutus. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. 

Tilaa palvelut Helppi- sovelluksen kautta:
https://helppi.4h.fi/

Palvelemme teitä myös puhelimitse arkisin kello 9-15: 
050 4040 447

Jäikö jokin mietityttämään? Lisää vastauksia täältä: 
Usein kysytyt kysymykset!


Yhteydenottolomake: