Jäälin kalastusleiri

Kuva Jäälin majalta, laiturirannasta kesällä. "Jäälin kalastusleiri 10+ -vuotiaille. Ryhmä 1: 24.6.-26.6. Ryhmä 2: 26.6.-28.6.  
Rantakuja 10, 90940 Jääli.
4H-jäsenet 30€, ei-jäsenet 65€.
Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Tervetuloa mukaan kesän odotetuimmalle kalastusleirille Jäälin majalle (Rantakuja 10, 90940 Jääli)! Leirit on suunnattu yli 10-vuotiaille. 

Ohjelmassa on kalastuksen lisäksi pihapelejä, yhteistä ruoan laittoa, teeman mukaisia visailuja, uimista, suppailua ja muuta mukavaa. Sadesään sattuessa meillä on käytössämme sisätilat. Leiriläinen voi ottaa omat kalastusvälineensä mukaan, muistakaa nimetä ne. Meiltä löytyy myös lainaan välineitä. Leirillä pärjää ilman kalastuskokemustakin.

Jäälin majan lähelle pääsee myös bussilla, tulemme sovitusti pysäkille vastaan ja saattelemme myös tiistaina pysäkille. 

Leiriohjelmaan kuuluu ohjatun toiminnan lisäksi lounaat, välipalat, iltapalat ja aamupalat.

Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15  ja leiri toteutuu, mikäli osallistujia on 10. 

Ohjaajana leirillä on Samuli, Tero, Matti, Mirja ja iloinen kesätyöntekijöiden porukka :) Tällä leirillä turvallisuus on erityisen tärkeää ja lähetämme leiriläisille hyvissä ajoin leirin säännöt tutustuttavaksi ja hyväksyttäväksi. 

Ma-ti -leirin (yksi yö) hinta on 35 €/osallistuja (15 €/ Oulun 4H-jäsenille)
Ti-to -leirin (kaksi yötä) hinta on 65 €/osallistuja (30€/Oulun 4H-jäsenille). 

Leiri maksetaan MobilePay-sovelluksella. Maksua varten toimitamme teille ennen leiriä maksukoodin. Myös käteisellä maksaminen leirin alussa onnistuu. Mikäli emme saa MobilePay- suoritusta viikon sisään leiristä, laskutamme teitä. Tällöin leirin hintaan lisätään 5 €:n laskutuslisä. 

Lisätietoa: mirja.kaartinen@4h.fi / 050 4040482