Lämsänjärven leivontaleiri 

Tervetuloa Lämsänjärven leivontaleirille!

Leiri järjestetään lämsänjärven iltapäivätoiminnan tiloissa (Lämsänjärventie 15). Leirillä leivotaan ja kokataan joka päivä. Hyödynnämme myös kauden villiyrttejä, joihin lapset pääsevät turvallisesti tutustumaan.  Leiri kestää 3.6.-7.6. joka päivä klo 9-15.

Leiripäivinä tarjolla lämmin ruoka.

Leivonnassa ja kokkailussa syntyy mahdollista sotkua joten ota tämä huomioon vaatetuksessa. Leiri on suunnattu 10-15 vuotiaille ja sinne otetaan max. 15 henkilöä. Jos lapsi on paljon leiponut paljon, voi tulla myös alle 10-vuotiaana.

Päiväleiriviikon hinta on 60 € osallistuja/viikko! Leiri on AVI:n rahoittama.

Hintaan sisältyy vakuutukset, materiaalit ja tarvikkeet. Ensisijaisesti leirit maksetaan MobilePay-palvelulla. Ilmoittautuneille on lähtenyt sähköpostitse Mobilepay-maksuohjeet. Mikäli se ei ole mahdollista, laskutamme leirin jälkikäteen. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Ilmoittautuminen on sitova. Päiväleirit ovat niin suosittuja, että esteen sattuessa pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta meille pian. Saamme silloin jonossa olevat lapset mukaan. Mikäli leirille tuloa ei peruta viikkoa ennen leiriä, laskutamme puolet leirin hinnasta.


Lisätietoa: mirja.kaartinen@4h.fi, 050 4040482

Laivontaleirille ilmoittautuminen:

4H-jäsenyys:
Lastani saa kuvata leirin aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme.
Annan luvan mahdollisille yhteiskuljetuksille ruokakoulun aikana:
Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista: