Knuutilankankaan askartelukerho

Kerho kokoontuu perjantaisin klo.12.00.-13.00 Knuutilankankaan koululla (Knuutilankankaantie 10)

Kerhossa askarrellaan eri tekniikoin ja eri materiaalein. Viime vuosien tapaan hyödynnämme myös kierrätysmateriaaleja ja lasten toiveet sisällön suhteen huomioidaan.Kerho on pääsääntöisesti suunnattu 2-3 -luokkalaisille.

syyslukukausi 14.9.-7.12.2018

kevätlukukausi 8.2.-17.5.2019

Tervetuloa kerhoilemaan Maiju Marttisen johdolla!

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 8 ennen kerhon aloituspäivää. 

 

Osallistumismaksu:

Syyslukukausi: materiaalimaksu 20€/Knuutilankankaan kerho

Kevätlukukausi: materiaalimaksu 20€/Knuutilankankaan kerho

4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa) joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) toimintakausi eli 1.9.2018–31.8.2019. Huomioittehan, että jäseneksi on liityttävä (nettisivujen yläreunasta Liity-linkistä). Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tulossa ilmaisia teema/kurssi-päiviä ja tietysti saatte jäsenedut käyttöön!

Jäseneksi liittymiset tulee tehdä syksyn osalta 31.10. mennessä ja jäsenmaksu tulee olla maksettuna 30.11. mennessä. Jos liityt jäseneksi vasta keväällä 2019, liittyminen hoidettava 31.3. mennessä ja jäsenmaksun maksu 29.4. mennessä.

Mikäli et halua liittyä jäseneksi (etkä osallistua 4H-jäsenien toiminta/kurssipäiviin ja etkä tarvitse 4H-jäsenetuja yms.) perusmaksu on 35€/hlö
 

Kerhomaksut laskutetaan viimeistään syyslukukauden osalta joulukuussa ja kevätlukukauden osalta kesäkuussa.

 

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

 

Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon. Kerho voidaan perua kaksi kertaa kerhokaudessa ohjaajan sairastumisen vuoksi.

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella: 

 

Liittymislomake

Knuutilankankaan askartelukerho

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.