Leiripaikat ja ohjelma

LÄMSÄNJÄRVI

Miltä kuulostaisi kesäkuun seikkailut Lämsänjärven leirillä metsän kainalossa, uimarannan kupeessa?

Leiripaikkana toimii Lämsänjärven nuorisotila (Lämsänjärventie 15). Leiri on suunnattu ensisijaisesti 1-4lk. 

Ohjaajina toimivat iltapäivätoiminnastamme tutut ohjaajat ja kesätyöntekijät sekä tietysti oma henkilöstömme.

Joka päivään kuuluu ulkoilua, ohjattua sekä vapaata toimintaa ja mukavaa yhdessä oloa sekä erilaisia teemapäiviä. Kuuntelemme myös lasten toiveita sisällön suhteen. Hyödynnämme ympäröivää luontoa luovan leikin ja seikkailun paikkana. Teemme pieniä retkiä ja tutustumme ympäristöön. Meillä on käytössämme myös hyvät sisätilat, mikäli säät eivät suosi leiriläisiä joka päivä. 

Leiriohjelmaan kuuluu ohjatun toiminnan lisäksi lämmin lounas sekä välipala. Huolehdimme voimassaolevien suositusten noudattamisesta, toimimme paljon ulkona ja pienryhmissä. Annostelemme ruoat ja pidämme käsihygieniasta hyvää huolta.

Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 25 lasta. Kun ilmoittautumislomakkeessa ei ole enää haluamaanne viikkoa, leiri on täynnä. Tällöin voitte ilmoittautua varasijoille miia.konttinen@4h.fi .

Joka viikko on eri ohjelma ja uudet tekemiset, mutta teemoitamme päiviä:

Ma Leirin startti- tutustumispäivä

Ti Metsäsalapoliisipäivä

Ke Askartelu On Air- askartelulähetys Ylikiiminkiin

To Metsäsalapoliisipäivä/ pyörän huoltopäivä

Pe Leirin lopetus- juhlistetaan yhteistä viikkoa

Leiriohjelma alkaa päivittäin klo 9.00. Voitte tuoda lapsenne paikalle kuitenkin jo kello 8.30, jolloin aloitetaan yhdessä päivän valmistelut. Leiripäivät päättyvät klo 16.30

YLIKIIMINKI

Leiripaikkana toimii Ylikiimingin koulu (Opinkuja 4). Leirit ovat suunnattu ensisijaisesti 1-6lk. 

Ohjaajina toimivat Ylikiimingin kouluilta koulunkäyntiohjaajat, kesätyöntekijät sekä tietysti oma henkilöstömme.

Leiriviikolle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20 lasta. Peruutuspaikkoja voi kysellä miia.konttinen@4h.fi

Joka päivään kuuluu ulkoilua, ohjattua sekä vapaata leikkiä ja mukavaa yhdessä oloa. Kuuntelemme myös lasten toiveita sisällön suhteen. Hyödynnämme ympäröivää luontoa luovan leikin ja seikkailun paikkana. Teemme pieniä retkiä ja tutustumme ympäristöön. Meillä on käytössämme myös hyvät sisätilat, jos säät eivät joka päivä suosi leiriläisiä.

Huolehdimme voimassaolevien suositusten noudattamisesta, toimimme paljon ulkona ja pienryhmissä. Annostelemme ruoat ja pidämme käsihygieniasta hyvää huolta.

Leiriohjelmaan kuuluu ohjatun toiminnan lisäksi lämmin lounas sekä välipala. Välipalojen toteutuksessa lapset saavat halutessaan olla mukana ja opettelemme leirillä uusia, helppoja välipaloja!

Leiriohjelma alkaa päivittäin klo 9.00.Voitte tuoda lapsenne paikalle kuitenkin jo klo .8.30, jolloin aloitetaan yhdessä päivän valmistelut. Leiripäivät päättyvät klo 16.00.