Eläinleirit Lepolassa

Eläinleirillä pääset tutustumaan kaikenkarvaisten ja -karvattomien eläinten elämään Lepolan tilalla, Haukiputaan Onkamossa. Tilan eläimet ovat kilttejä ja ihmisiin tottuneita ja eläimiä pääsee myös ruokkimaan ja hoitamaan. Lepolan tila löytyy osoitteesta Onkamonkyläntie 160. 

Leirejä järjestetään  25.3.2023 sekä 13.5.2023.  

Leiripäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 14. 

Tilalta löytyy poneja, kesyrotta, deguja, gerbiilejä, gekkoja, anolisko, possuja, pupuja, kalkkunoita, kanoja, kääpiöparta-agama, ankkoja, vuohia, lampaita, koiria ja kissoja.

Käytössämme on myös kota, joten mukaan voi ottaa vaikkapa makkaran grillattavaksi. Pakkaattehan evästä mukaan niin, että nälkä ei yllätä touhutessa. Vesipullo kannattaa pakata reppuun myös mukaan. Huomioittehan, että lapsella on soveltuva vaatetus päällä! Ensisijaisesti leirit on alakouluikäisille, mutta myös sitä vanhemmat ovat tervetulleita, sisältö on muokattavissa.

Toivomme, että leiriläiset käyvät vanhempien kanssa ennen leiriä lähettämämme tilan säännöt läpi ja noudattavat niitä läpi leirin.

Leiripäivän hinta on 4H-jäsenelle 25 €.  (ei-jäsenille 30 €) Ensisijainen maksutapa on MobilePay, lähetämme maksamisesta ohjeet teille ennen leiriä. Mikäli laskutamme leirin jälkikäteen, perimme siitä 5 €:n laskutuslisän. 


Lisätietoa leiristä: mirja.kaartinen@4h.fi, 050 4040482

4H-jäsenyys
Lapseni osallistuu leirille:
Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa tulevista 4H-tapahtumista: