Palkkaa Pelaamalla

Innovaatiokilpailu Skillimylly yhdistää oululaiset nuoret ja heidän parissaan toimivat organisaatiot ideoimaan uusia tapoja tai sisältöjä digitaalisen nuorisotyön kehittämiseksi.

Oulun 4H on mukana toteuttamassa Palkkaa Pelaamalla -projektia. Rekrytoimme ja koulutamme noin kymmenen 15-29 -vuotiasta nuorta suunnittelemaan ja toteuttamaan lapsille suunnattua pelikerhotoimintaa.

Aloitustilaisuus mukaan päässeiden kesken on 7.12.2022 klo 17 Oulun 4H:n toimistolla Kauppurienkatu 26 A 2. Tilaisuudessa käydään läpi tarkemmin projektin suunnitelmaa ja aikataulua sekä kuullaan nuorten toiveita sisällöstä.

Joulukuun aikana kokoamme projektista kiinnostuneet nuoret suunnittelemaan kerhoihin sisällön. Itse kerhotoiminta alkaa tammi-helmikuussa ja jatkuu kevätkauden. Kerhoja voi ohjata 1-5 kertaa viikossa. Kokousten lisäksi keskustelua käydään Discordissa. Myös Teams-yhteys on mahdollinen tapaamisiin.

Hae mukaan pelikerhotoimintaa toteuttavaksi nuoreksi! Palkkaa ja työkokemusta tarjolla! Maksamme palkkaa 10 € /tunti kehittäjänuorille. 

Lisätietoa: Mirja.kaartinen@4h.fi / 050 4040482 ig:@oulun4h