Palkkaa Pelaamalla

Kolme nuorta työskentelemässä tietokoneella.

Innovaatiokilpailu Skillimylly yhdistää oululaiset nuoret ja heidän parissaan toimivat organisaatiot ideoimaan uusia tapoja tai sisältöjä digitaalisen nuorisotyön kehittämiseksi.

Oulun 4H on mukana toteuttamassa Palkkaa Pelaamalla -projektia. Rekrytoimme ja koulutamme noin kymmenen 15-29 -vuotiasta nuorta suunnittelemaan ja toteuttamaan lapsille suunnattua pelikerhotoimintaa.

Aloitustilaisuus mukaan päässeiden kesken on 7.12.2022 klo 17 Oulun 4H:n toimistolla Kauppurienkatu 26 A 2. Tilaisuudessa käydään läpi tarkemmin projektin suunnitelmaa ja aikataulua sekä kuullaan nuorten toiveita sisällöstä.

Joulukuun aikana kokoamme projektista kiinnostuneet nuoret suunnittelemaan kerhoihin sisällön. Itse kerhotoiminta alkaa tammi-helmikuussa ja jatkuu kevätkauden. Kerhoja voi ohjata 1-5 kertaa viikossa. Kokousten lisäksi keskustelua käydään Discordissa. Myös Teams-yhteys on mahdollinen tapaamisiin.

Hae mukaan pelikerhotoimintaa toteuttavaksi nuoreksi! Palkkaa ja työkokemusta tarjolla! Maksamme palkkaa 10 € /tunti kehittäjänuorille. 

Lisätietoa: Mirja.kaartinen@4h.fi / 050 4040482 ig:@oulun4h