Lastenhoito

Lastenhoitopalvelu

Meiltä voit kysyä reipasta ja osaavaa lastenhoitajaa, joka huolehtii lapsestasi tarpeesi mukaan.

HINNASTO

TuntihintaYksityinen 
(sis.alv. 24%)
Yritys 
(sis.alv. 24%)
Arkisin klo 6-18

25€/h

28,52€/h

Arkisin klo 18-24

31€/h

34,72€/h

Lauantaisin klo 6-20

34€/h

37,20€/h

Lauantai/Arkipyhää 
edeltävä päivä 
klo 20-21

52€/h

57,04€/h

Lauantai/Arkipyhää
edeltävä päivä 
klo 21-24

58€/h

64,48€/h

Sunnuntai/Arkipyhä 
klo 6-21

52€/h

57,04€/h

Sunnuntai/Arkipyhä 
klo 21-24

58€/h

64,48€/h

Laskunkäsittelymaksu

4,96€

4,96€

Tilauslomake lastenhoito

Arvioitu palvelutarpeen kesto *
Olen tutustunut hinnastoon ja hyväksyn sen.

Työntekijä on työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka huolehtii työnantajanvelvoitteista.

Tilaaja suorittaa sopimuksen mukaiset maksut 4H-yhdistykselle. Tehtyjen työtuntien tarkastamiseksi käytetään erillistä työtuntilistaa, jonka työntekijä ja tilaaja vahvistavat allekirjoituksillaan.

Mikäli tässä sopimuksessa tarkoitettujen palveluiden kustannukset nousevat sopimusaikana lainsäädännön tai työehtosopimusten muuttumisen vuoksi tai palvelujen verokohtelun osalta, muutetaan veloitushintaa vastaavasti.

Tilaaja valvoo, että työntekijä noudattaa lakeja, työsopimusta ja tätä sopimusta. Mahdollisista laiminlyönneistä tilaaja ilmoittaa heti 4H-yhdistykselle.

4H-yhdistys valvoo omalta osaltaan työn suorittamista sopimuksen mukaisesti. Tilaaja huolehtii siitä, että työt suoritetaan asianmukaisilla työvälineillä ja turvallisia työtapoja noudattaen ja antaa riittävän työhönopastuksen sekä johtaa ja valvoo työn suorittamista. Tilaaja on osaltaan vastuussa työturvallisuutta koskevien säännösten noudattamisesta.

Tilaaja hankkii kustannuksellaan tarvittavat työvälineet, työssä mahdollisesti tarvittavat turvavarusteet ja materiaalit, ellei erikseen ole toisin sovittu. Tilaaja vastaa niiden turvallisuudesta sekä mahdollisista vahinkovakuutuksista.

Mikäli tilaaja haluaa muuttaa suoritettavan työn laatua, on asiasta sovittava etukäteen 4H-yhdistyksen kanssa. Mikäli tilaaja rikkoo tämän sopimuksen määräyksiä tai asiaan liittyvää lainsäädäntöä, on 4H-yhdistyksellä oikeus purkaa tämä sopimus ilman irtisanomisaikaa.

Sopimuksella kerättävät henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin. 4H-yhdistyksen tietosuojaseloste löytyy yhdistyksen internet-sivuilta tai tiedustelemalla yhdistyksen sähköpostiosoitteesta.