Helppi-kilpailu 2023

Helppi-kilpailu 2023

Helppi-kilpailu 2023

Hei Helppi-nuori! Valtakunnallinen Helppi-kilpailu järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa. Kilpailussa etsitään vuoden Helppi-nuoria. Vuoden Helppi-nuori on työntekijä, joka on aktiivisesti tehnyt Helpin kautta työkeikkoja sekä markkinoinut ansiokkaasti omia palvelujaan. Vuoden Helppi-nuori on siis monella tapaa esimerkillisesti helppinyt asiakkaita. Lue osallistumisohjeet alta ja osallistu!

Osallistumisohjeet

  1. Ole Helpissä aktiivinen, ota työkeikkoja vastaan ja tee työsi hyvin.
  2. Markkinoi omia Helppi-palvelujasi aktiivisesti ja omalla tyylilläsi. Voit esimerkiksi tehdä sosiaaliseen mediaan postauksia, jakaa esitteitä, kertoa työpalvelustasi suoraan potentiaalisille asiakkaille tai keksiä aivan oman tapasi mainostaa palvelujasi.
    • Mainostamiseen voit kysyä tukea ja valmista materiaalia 4H-yhdistykseltäsi.
    • Tsekkaa myös Helppi-profiilisi. Ole yhteydessä 4H-yhdistykseesi, jos haluat muokata profiilitekstiäsi tai kuvaasi. Huolellisesti tehty esittely toimii erinomaisena markkinointina!
  3. Osallistu Helppi-kilpailuun täyttämällä alla oleva osallistumislomake ma 15.9.2023 mennessä. 

Arviointi

Arviointikriteereitä on kaksi:

  • Tehtyjen työtuntien määrä
  • Omien Helppi-palvelujen markkinointi

Osallistumislomakkeessa kerrot Helpin kautta tekemiesi työtuntien määrän sekä toteuttamastasi omien Helppi-palvelujesi markkinoinnista. Lomakkeeseen kannattaa liittää esimerkiksi kuvakaappauksia tai muita kuvia mainostamisen toteutuksesta.

4H-yhdistyksesi valitsee 1-2 nuorta valtakunnalliseen kilpailuun arviointikriteerien pohjalta ja lähettää näiden henkilöiden osallistumislomakkeet sähköpostitse valtakunnallisen kilpailun tuomaristolle. Tuomaristo valitsee voittajakolmikon arvioimalla kokonaisuutta kriteerien perusteella. 

Palkinnot

Valtakunnallisen Helppi-kilpailun voittajakolmikko palkitaan rahapalkinnoilla: 1. palkinto on 500 euroa, 2. palkinto 300 euroa ja 3. palkinto 200 euroa. Helppi-kilpailuun voivat osallistua kaikki Helpin kautta työkeikkoja tehneet nuoret.

Aikataulu

Kilpailuaika on 1.5.-15.9.2023, ja tällä aikavälillä toteutetulla toiminnalla osallistutaan kilpailuun. 

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja kilpailusta antaa mirja.kaartinen@4h.fi, 050 404 0482.


Vauhdikasta Helppi-kesää ja onnea kilpailuun!

Osallistuminen Helppi-kilpailuun: