Some-virtuoosi haussa!

9.4.2020

Metsästä monituotebisnestä -hanke hakee lisäresurssia kevään toimintaan. Hanke on Suomen metsäkeskuksen hallinnoima, kumppanina Oulun 4H. EU Maaseuturahasto rahoittaa.

Etsimme sinua, innokasta some-viestijää jakamaan tietoa ja kokemuksia metsien luonnontuotteista. Tiedottamista varten tulisit ottamaan selvää eri luonnontuotteiden poimijoista, keruuketjuista sekä käytöstä. Odotamme innokasta asennetta, tavoitteellista ja aktiivista viestintää some-kanavia hyödyntäen (Instagram, YouTube ja Facebook ym.).  Viestinnässäsi toisit esille luonnontuotteisiin liittyvää toimintaa, mielikuvia ja lisätienestin mahdollisuudet. Tulisit olemaan mukana kehittämässä (näin korona-ajan innoittamana kenties uusienkin) poimijaporukoiden ohjaamista, keruuta ja organisointia kevään ja alkukesän aikana.

 

Tavoitteet: erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten sekä perheiden aktivointi luonnontuotteiden maailmaan Some-kanavia hyödyntäen. Odotetaan mm. erilaisia videoita, postauksia, haastatteluja, kuvia, tietoiskuja käyttäen. Sitoutuisit tuottamaan some-postauksia kuvien kanssa n. 3/viikko. Sekä saisimme käyttöömme vähintään 6 videohaastattelua ja 3 videon muodossa olevaa tietoiskua.

 

Sinä saat meiltä monipuolisen työkaveriverkoston tueksi ja avuksesi, saat roppakaupalla kokemusta!

Työpanos huhti-kesäkuussa 2020 (maksimi 150 tuntia). Hyvä jos sinulla on auto käytössä ja voit tarvittaessa mennä omatoimisestikin maastoon.

 

Teet tämän yrittäjäpohjalta, laita tarjous työstäsi (euroa/tunti) ja arvio matkakuluista. Kerro lyhyesti ideoistasi, toimintatavastasi ja aiemmasta kokemuksestasi. Sinulla tulee olla omat työvälineet.

 

Tarjoukset viimeistään torstaina 23.4.2020 raili.hokajarvi(et)metsakeskus.fi

 

Lisätiedot: Raili Hokajärvi puhelin 050-475 4144 raili.hokajarvi(et)metsakeskus.fi tai Miia Konttinen puhelin 040 080 9938 miia.konttinen(et)4h.fi