Rekrytoimme nuoria Taimitekoon, hae mukaan!

21.4.2020

Yhdistyksemme on mukana 4H:n Taimiteko-toimintamallissa kesällä 2020. Taimiteossa istutetaan Suomeen uutta metsää ja samalla työllistetään nuoria. Nyt etsimme toiminta-alueeltamme kesätöitä kaipaavia nuoria, pääasiallisesti yhdeksäsluokkalaisia.


Taimien istuttaminen tapahtuisi näillä näkymin kesäkuun alun ja juhannuksen välisenä aikana. Sinut koulutetaan taimien istuttamiseen ja saat istuttamisesta 0.40 euroa per istutettu taimi urakkapalkkana. Solmit työsopimuksen yhdistyksemme kanssa. Saat myös istuttamiseen tarvittavat välineet (pottiputki, hanskat) sekä ohjeistukset yhdistyksestämme.


Haluatko siis olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta istuttamalla uutta hiilinielua ja samalla ansaita omaa rahaa? Jos vastasit kyllä, laita meille sähköpostilla työhakemus henkilö- ja yhteystietojesi kera (nimi, ikä, asuinpaikkakunta) osoitteeseen: Miia Konttinen, miia.konttinen@4h.fi, 0400809938.


Kuten kaikki ryhmämuotoinen toiminta, myös taimien istuttaminen on riippuvainen vallitsevista poikkeusolosuhteista, jotka liittyvät koronaviruspandemiaan. On siis mahdollista, että taimia ei päästäkään istuttamaan kesäkuussa 2020. Pidämme sinut ajan tasalla rekryn etenemisestä.


Lue lisää Taimiteosta, sivuilla myös viime kesänä istuttamassa olleiden nuorten kokemuksia: https://www.taimiteko.fi/