Koronarajoitusten vaikutukset Oulun 4H-yhdistyksessä

30.11.2020

Lasten ja nuorten ryhmähar­ras­tukset voivat alkaa uudestaan Oulussa – hyvinvoin­ti­lau­takunta päätti tilojen avaamisesta harras­tuksia varten

JULKAISTU 20.1.2021

Epidemian tasaantumisen vuoksi Oulun kaupungin johtoryhmä ja hyvinvointilautakunta ovat tänään päättäneet sallia alle 18-vuotiaiden nuorten ja lasten ryhmämuotoista sisäharrastustoimintaa sekä avanneet niitä koskeva tilat. Yli 18-vuotiaiden osalta ryhmäharrastustoiminnan keskeyttäminen jatkuu, rajoitus on voimassa 1.2.2021 saakka. 

Tilat avataan heti, kun se on mahdollista, mutta kaikki eivät kuitenkaan aukea vielä huomenna 21.1.2021. Oulun kaupunki tiedottaa tilojen avautumisesta tarkemmin heti, kun siitä on tarkempaa tietoa. Tilat ovat olleet suljettuna koronavirusepidemian vuoksi.

Katso tiedote tilojen avautumisesta (julkaistu 21.1.2021)

Muilta osin rajoitukset säilyvät ennallaan. Nämä päätökset ovat voimassa 1.2.2021 asti. Asiasta päätti hyvinvointilautakunta johtoryhmän suosituksesta.

Tilannekuvaa ja rajoitusten tarvetta tarkastellaan seuraavan kerran alueellisessa koordinaatioryhmässä tiistaina 26.1. ja kaupungin johtoryhmässä sekä hyvinvointilautakunnassa keskiviikkona 27.1.2021. 


Jos herää kysyttävää poikkeuksiin ja rajoituksiin liittyen, vastaamme mielellämme!

Pysytään terveinä ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Ja ollaan toiveikkaita että tammikuussa päästään touhuamaan taas tuttuun tapaan!