Ylikiimingin toiminta

Oulun 4H-yhdistyksen Ylikiimingin toimisto vastaa toiminnasta Oulun kaupungissa entisen Ylikiimingin kunnan alueella (Ylikiimingin suuralue, johon kuuluvat Ylikiimingin, Vesalan, Vepsän, Vuoton, Nuorittan ja Joloksen kaupunginosat).

Ylikiimingissä on viikoittaisen kerhotoiminnan lisäksi lyhyempiä kursseja, kuten joulun alla järjestettävät jouluaskartelukurssit. Lisäksi järjestetään retkiä ja tapahtumia niin nuorille ja lapsille kuin koko perheillekin. Jäsenille tarjotaan myös mahdollisuuksia taskurahan tienaamiseen esimerkiksi kerho-ohjaajina sekä kotipalvelu- ja petsitter –tehtävissä.

Kesäisin Ylikiimingissä ovat tärkeässä asemassa erilaiset luonnontuotteet. Yhdistys ostaa useita erilaisia keruutuotteita, esimerkiksi kihokkia, suopursua ja marjoja, toisinaan myös yrttejä ja sieniä.Katso tästä mitä keräämme tänä kesänä.

Yhdistys tekee myös yhteistyötä Oulun kaupungin kanssa huolehtimalla monien kaupungin omistamien liikuntapaikkojen - kuten kuntosalin, laavujen ja nuotiopaikkojen sekä Pylkönahon hiihtomajan - hoidosta.