Yhdistys

4H on kansainvälinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton alati kehittyvä yhdistys. Tavoitteenamme on olla mukana kasvattamassa lapsia ja nuoria vastuullisiksi, aktiivisiksi ja yritteliäiksi.

Kerhoissa, kursseilla ja muussa toiminnassamme toteutamme ajatusta:  ”Tekemällä oppii parhaiten”.

Yhdistyksen nimen neljä H:ta tulevat sanoista:

Head, Hands, Heart ja Health Suomeksi sanat käännetään tavallisimmin Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi. Nämä sanat kuvaavat niitä ominaisuuksia, joiden kehittämiseen 4H-harrastus pyrkii.

Oulun 4H-yhdistys toimii vanhan Oulun sekä entisten Ylikiimingin ja Oulunsalon kuntien alueella.

Oulun 4H-yhdistyksellä on toimisto Oulussa ja Ylikiimingissä ja hyvin laaja toimintapiiri Oulun alueella. Toimintamme on monipuolista, Oulun 4H-yhdistys pyrkii tarjoamaan toimintaa erityisesti nuorille ja lapsille myös keskusta-alueen ulkopuolella.

Oulun 4H-yhdistys muunmuassa:

• järjestää 4H-kerhoja ja -kursseja, joissa tietoja ja taitoja opitaan mm. itse tekemällä

• työllistää nuoria työpalvelun kautta sekä antaa tukea oman 4H-yrityksen perustamiseen

• tukee ja ohjaa nuorten kansainvälistymistä antamalla tietoa 4H-kansainvälisyystoiminnasta

• tarjoaa asiakkailleen koti- ja pihapalvelua sekä lemmikkieläinten hoitopalvelua

Ota yhteyttä!

Onkikilpailu YliKiimingissä.

Mitä jäsenenä saa?

Jäsenmaksulaskun yhteydessä saat jäsenkortin,jota näyttämällä saat monenlaisia jäsenetuja. Jäsenenä 4H-kerhotoiminta ja järjestämämme kurssit ja retket ovat edullisempia. Lisäksi sinulla on automaattisesti voimassa tapaturmavakuutus 4H-kerhoissa ja muussa 4H-toiminnassa.

Jäsenkortilla saa myös seuraavat paikalliset jäsenedut:

Ajo-Opisto FixuRatakatu 8, 90130 Oulu100 euron alennus henkilöautokortin kuljettajaopetuksen hinnasta jäsenkorttia näyttämällä.Ajo-opisto Fixu
Sokos Hotel Oulu EdenHolstinsalmentie 29, 90510 Oulu

Yksittäinen kylpyläkäynti: 12 euroa (norm. 18 euroa)

Perhelippu: 34 euroa (norm. 52 euroa) sis. 2 aik.+2 lasta/ 1 aik. + 3 lasta.

Hinnat koskevat yhdistykseen kuuluvaa sekä hänen mukana olevia perheenjäseniä.

Fit Eden kuntokeskus: 10 kerran lipuke kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 69 euroa.

Sokos Hotel Eden
Elokuvateatteri StarKalliotie 6, 90500 Oulu1 € alennus norm.hintaisesta elokuvalipustaElokuvateatteri Star
Käsityöliike Villiina KyHallituskatu 23, 90100 Oulu-10 % norm.hintaisista tuotteista
Lemmikkieläinliike LilzooKauppurienkatu 32, 90100 Oulu-10 % norm.hintaisista tuotteista, paitsi eläinten ruuista