Sushikurssi

Kuva sushitarjottimesta. "Syysloman sushikurssi 8+ -vuotiaille ma 23.10. klo 12-15, Kauppurienkatu 26 A 2. 4H-jäsenet 20€, ei-jäsenet 25€. Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Tervetuloa mukaan sushien maailmaan 23.10. klo 12-15 ! Valmistamme erilaisia, helppoja susheja illan aikana niin kasviksista kuin kalastakin.

Tämä kurssi on suunnattu yli 8-vuotiaille. Aiempaa kokemusta sushin tekemisestä ei tarvita. Varmistattehan, että teillä on päällä mahdolliseen sotkuun soveltuvat vaatteet. :)

Kurssi pidetään 4H-toimistolla, osoitteessa Kauppurienkatu 26 a 2.

Kurssimaksu 4H-jäsenille 20€, ei-jäsenille 25€/osallistuja. 

Suosittelemme MobilePay- maksua, joka tapahtuu lähettämämme numerosarjan avulla. Mikäli emme saa MobilePay- maksua viikon kuluttua tapahtumasta, laskutamme maksun. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ette pääse osallistumaan, ilmoitattehan siitä meille 5 arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta jonossa olijat pääsevät mukaan.

Mikäli peruutus tapahtuu lähempänä viittä arkipäivää tai sitä ei tehdä ollenkaan, laskutamme puolet tapahtuman hinnasta. Osallistumismaksua ei kuitenkaan peritä, mikäli peruutus on sairaudesta johtuva ja siitä on lääkärintodistus.

Kurssille mahtuu kahdeksan osallistujaa. Ohjaajana Topias.

Lisätietoa: mirja.kaartinen@4h.fi

Ilmoittaudu sushikurssille:

Hyväksyn edellä mainitut ehdot peruutusta koskien.
Liity jäseneksi tästä.