Maatilapäivä KopHopissa

Niityllä seisova, ruskea vuohi katsoo suoraan kameraan. "Maatilapäivä KopHopissa alakouluikäisille to 26.10. klo 9-14 Lukantie 31. Jäsenet 50€, ei-jäsenet 65€. Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Maatilalla on vaikka mitä touhuiluja ja elämää! Tule tutustumaan ja touhuamaan eläinten parissa Kotitalli Kophoppiin (Lukantie 31). Tämä kurssi on suunnattu alakouluikäisille ja se pidetään torstaina 26.10. klo 9-14. 

Tuulan johdolla kurssipäivän aikana pääset tutustumaan Kotitalli Kophopin asukkaisiin ja mukaan maatilan elämään! 

Kurssipäivien hintaan sisältyy: Maatilan elämää ja eläintenhoitoa, sekä askartelu yms. tarvikkeet, pieni välipaja ja vakuutus. Kurssipäivä maksaa 50 €/4H-jäsen ja 65€/ei-jäsen. Suosittelemme MobilePay-maksua. Se tapahtuu lähettämämme numerosarjan avulla. Myös laskutus on mahdollinen- tällöin lisäämme hintaan 5€:n laskutuslisän.

Tarvitset mukaasi reippaan mielen, sopivat tallivaatteet, sekä oman juomapullon.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiviestin-joten tarkistathan ilmoittautumiskaavakkeessa, että antamasi sähköposti on varmasti oikein ja jos viestiä ei ala kuulumaan, niin useasti se löytyy roskapostin joukosta!

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ette pääse osallistumaan, ilmoitattehan siitä meille 5 arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta jonossa olijat pääsevät mukaan.

Mikäli peruutus tapahtuu lähempänä viittä arkipäivää tai sitä ei tehdä ollenkaan, laskutamme puolet tapahtuman hinnasta. Osallistumismaksua ei kuitenkaan peritä, mikäli peruutus on sairaudesta johtuva ja siitä on lääkärintodistus.

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja varaa paikkasi touhua täynnä olevaan kurssipäivälle:

Ilmoittaudu maatilapäivään KopHopissa  torstaina 26.10.

Lastani saa kuvata. Kuvia voidaan käyttää esim. somessa.
4H-jäsenyys
Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa tulevista tapahtumista
Hyväksyn edellä mainitut ehdot peruutusta koskien.
Liity jäseneksi tästä.