Eläinkurssi Lepolassa

Musta pupu läheltä kuvattuna. "Eläinkurssi Lepolassa Lauantaina 21.10. klo 10-13
Onkamonkyläntie 160. 4H-jäsenet 25€, ei-jäsenet 45€. Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Lepolan eläinkurssilla pääset tutustumaan kaikenkarvaisten ja -karvattomien eläinten elämään Lepolan tilalla, Haukiputaan Onkamossa. Tilan eläimet ovat kilttejä ja ihmisiin tottuneita, ja kurssilla opettelemme ruokkimaan ja hoitamaan niitä. Lepolan tila löytyy osoitteesta Onkamonkyläntie 160.

Kurssi järjestetään lauantaina 21.10.2023 klo 10-13. Ohjaajina toimivat Lepolan tilan omistajat, Taina ja Janne.

Tilalta löytyy poneja, kesyrotta, deguja, gerbiilejä, gekkoja, anolisko, possuja, pupuja, kalkkunoita, kanoja, kääpiöparta-agama, ankkoja, vuohia, lampaita, koiria ja kissoja.

Omat eväät mukaan! Käytössämme on myös kota, jossa voi grillata esim. makkaraa.  Vesipullo kannattaa pakata reppuun myös mukaan. Huomioittehan, että lapsella on soveltuva vaatetus päällä! Ensisijaisesti leirit on alakouluikäisille, mutta myös sitä vanhemmat ovat tervetulleita, sisältö on muokattavissa.

Toivomme, että leiriläiset käyvät vanhempien kanssa ennen leiriä lähettämämme tilan säännöt läpi ja noudattavat niitä läpi leirin.

Leiripäivän hinta on 4H-jäsenelle 25€, ja ei-jäsenille 45€. Ensisijainen maksutapa on MobilePay, lähetämme maksamisesta ohjeet teille ennen leiriä. Mikäli laskutamme leirin jälkikäteen, perimme siitä 5 €:n laskutuslisän. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiviestin-joten tarkistathan ilmoittautumiskaavakkeessa, että antamasi sähköposti on varmasti oikein ja jos viestiä ei ala kuulumaan, niin useasti se löytyy roskapostin joukosta!

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ette pääse osallistumaan, ilmoitattehan siitä meille 5 arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta jonossa olijat pääsevät mukaan.

Mikäli peruutus tapahtuu lähempänä viittä arkipäivää tai sitä ei tehdä ollenkaan, laskutamme puolet tapahtuman hinnasta. Osallistumismaksua ei kuitenkaan peritä, mikäli peruutus on sairaudesta johtuva ja siitä on lääkärintodistus.

Lisätietoja: mirja.kaartinen@4h.fi

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja varaa paikkasi touhua täynnä olevaan kurssipäivälle! Jos lomake ei enää näy sivulla, kurssipäivä on täynnä.

Ilmoittaudu Lepolan eläinkurssille

Lastani saa kuvata. Kuvia voidaan käyttää esim. somessa.
4H-jäsenyys
Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa tulevista tapahtumista.
Hyväksyn edellämainitut ehdot peruutusta koskien
Liity jäseneksi tästä.