Yöleiri 10-16- vuotiaille

Uusia kavereita ja yöhommia Hietsussa syyslomalla? Ulkoillaan yhdessä, nuotioidaan ja pelataan lautapelejä. Nallikari on kivenheiton päässä. Meillä on mahdollisuus nukkua myös teltassa, mutta tuttuun tapaan myös sisäpaikkoja tarjolla. Tiistaina mahdollisuus käydä aamiaisen jälkeen Ponipihalla rapsuttelemassa naapurin eläinasukkeja. 

Tiistaina käymme lisäksi Nallisportissa pelaamassa sulkapalloa. Omat välineet mukaan , jos mahdollista :)

Hietalinnan  10 -16- vuotiaiden yöleiri alkaa maanantaina 24.10. klo 16:00 ja loppuu tiistaina 25.10. klo 16:00. Leiripaikkana toimii Hietalinna (Vaaskiventie 10, 90500 Oulu). 

Leiriohjelmaan kuuluu ohjatun toiminnan lisäksi runsas iltapala, aamupala, lounas ja välipala.Ohjelma on ulkoilupainotteinen, mutta kovan sateen sattuessa meillä on myös hyvät sisätilat käytössämme. 

Otathan sään mukaiset vaatteet ja varusteet mukaan. Majapaikassa nukumme lattialla patjoilla, joten petivaatteet (tyyny/peitto) tai makuupussit mukaan. Teltassa yöpyjillä talvimakuupussi mukaan. Hietalinnassa on mahdollisuus myös saunoa.


Leiriin kuuluu paljon tekemistä, ohjaus, ruokailu ja vakuutukset!

Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20  ja se toteutuu, mikäli osallistujia on 10. 

Leirin hinta on 25€/osallistuja (20€/4H-jäsenille). Suosittelemme MobilePay- maksua, joka tapahtuu lähettämämme numerosarjan avulla.

Mikäli emme saa MobilePay- maksua viikon kuluttua tapahtumasta, laskutamme maksun. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Huomioithan , että maanantaina järjestämme myös kirpparikierroksen keskustassa ja hamahelmikurssin Hietsussa! Niihin ilmoittautumiset eri lomakkeella.

Lisätietoa: mirja.kaartinen@4h.fi

Saamme rahoitusta AVIlta tätä leiriä varten.Ilmoittaudun mukaan: *
Lasta saa kuvata leirin aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *
Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista: *
Oulun 4H-yhdistyksen jäsenyys: *
Osallistuminen sulkapalloon: *