Yöleiri 7-10- vuotiaille

Uusia kavereita ja yöhommia Hietsussa syyslomalla? Ulkoillaan yhdessä, nuotioidaan ja pelataan lautapelejä. Torstaina aamulla on mahdollisuus käydä Ponipihan puolella ohjatusti rapsuttelemassa eläimiä.

Hietalinnan 7-10 -vuotiaiden yöleiri alkaa keskiviikkona 26.10. klo 16:00 ja loppuu torstaina 27.10. klo 16:00. Leiripaikkana toimii Hietalinna (Vaaskiventie 10, 90500 Oulu). 

Leiriohjelmaan kuuluu ohjatun toiminnan lisäksi runsas iltapala, aamupala, lounas ja välipala. Ohjelma on ulkoilupainotteinen, mutta kovan sateen sattuessa meillä on myös hyvät sisätilat käytössämme. 

Otathan sään mukaiset vaatteet ja varusteet mukaan. Majapaikassa nukumme lattialla patjoilla, joten petivaatteet (tyyny/peitto) tai makuupussit mukaan. Hietalinnassa on mahdollisuus myös saunoa.


Leiriin kuuluu paljon tekemistä, lasten ohjaus, ruokailu ja vakuutukset!

Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20  ja se toteutuu, mikäli osallistujia on 10. 

Leirin hinta on 25€/osallistuja (20€/4H-jäsenille). Suosittelemme MobilePay- maksua, joka tapahtuu lähettämämme numerosarjan avulla.

Mikäli emme saa MobilePay- maksua viikon kuluttua tapahtumasta, laskutamme maksun. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.


Lisätietoa: mirja.kaartinen@4h.fi

Ilmoittaudun mukaan: *
Lasta saa kuvata leirin aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *
Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista: *
Oulun 4H-yhdistyksen jäsenyys: *