Maatilan elämää-leirit

Mitä maatilalla oikein päivän aikana tapahtuu? Milloin eläimet heräävät? Mitä ne syövät? Mitä on vuohiagility?

 

Tule syyslomalla puuhailemaan eläinten kanssa päiväleirille tiistaina 20.10 ja torstaina 22.10. klo.10-15 Kotitalli KopHopissa (Lukantie 31)

Leiripäivänä käymme läpi tallityöskentelyn perusasioita, hevosen maastakäsittelyä, varustamista ja hevosen selässä jopa oikean istunnan opettelua. Ohjelmassa on monien muidenkin eläinten hoitamista ja jopa vuohien agilityä ja temppujen opettelua sekä tilan muiden pieneläinten käsittelyä.

Aikaisempaa maatila taustaa ei välttämättä tarvitse.

Päiväleiri ohjelmassa voi olla myös eläinaiheisia kädentaitoja, askartelua, pelejä, ulkoilua... Riemukasta ja työntäyteistä tekemistä siis!

Leireillä ohjaajana toimii tallin omistaja Tuula Heikkilä.

Tarvitset mukaasi reippaan mielen, sopivat tallivaatteet, sekä oman juomapullon ja pienet eväät (jääkaappi ja mikro löytyy)

Leiripäivinä grillataan/nuotioidaan makkaraa, mutta mikäli tahdot jotain muuta syötävää, niin pakkaa omia eväitä mukaasi!

Kullekkin leiripäivälle otetaan 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Leiripäivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 ilmoittautunut 14.10. klo12 mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset voi perua ilman maksua keskiviikkoon 14.10. klo.12 mennessä. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset: palautamme lääkärintodistusta vastaan 50% leirimaksusta.

 

Päiväleirimaksu on Oulun 4H jäsenille 10€/päivä, ei jäsenille 45€/päivä.

Leiripäivien hintaan sisältyy: Maatilan elämää ja eläintenhoitoa, sekä askartelu yms. tarvikkeet sekä nuotiomakkara tms. eväs.

 

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasi saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Leirimaksu laskutetaan syysloman jälkeen kotiin tulevalla laskulla.

 

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Jotta voimme taata lasten turvallisuuden toiminnassamme ja esimerkiksi ilmoittaa peruuntumisesta, jokaisen leirille osallistujan tulee ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella leiripäiville: 

 

Leiripäivät ovat niin suosittuja, että kaikki paikat ovat varattuja!

Peruutuspaikkoja voit kysellä miia.konttinen@4h.fi