Syysloman Puuhaleiri

Puuhaleiri joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi! Kepparileirillä on vielä muutama paikka vapaana!

 

Syysloman puuhaleiri järjestetään Lämsänjärvellä!

 

Leiri on kaksipäiväinen päiväleiri to 24.10.-pe 25.10.2019 klo.9-15

Huom! Leirille otetaan vain 15 ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leiripaikkana toimii Lämsänjärven koulun iltapäivätoiminnan tilat ja ympäristö (Lämsänjärventie 15). Leiri on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille puuhailijoille! Puuhaleirin ohjelma koostuu yhdessä tekemisestä, leikeistä, askartelusta, pelailusta, ulkoilusta (säävaraus) ja kokkailusta!

Ohjaajina toimii 4H-kerhonohjaajat Tuula, Annika ja Veera

Syysloman leiripäivien päiväohjelmat ovat erilaisia mm. leipomista, askarteluja, pelejä, leikkejä ja sopivasti happihyppelyä ulkona (muista sopivat ulkoiluvaatteet, säävaraus) sekä vapaata toimintaa ja mukavaa yhdessä oloa.

Leiriohjelmaan kuuluu ohjatun toiminnan lisäksi yhdessä kokattu lämmin lounas.

Leiriohjelma alkaa päivittäin klo 9.00 ja leiripäivät päättyvät klo 15.00

 

Yhden syysloman leiripäivän hinta Oulun 4H-yhdistyksen jäsenille 10€ ja muille 10€/päivä + 35€/kertamaksu. Voit tulla yhdeksi päiväksi tai vaikka kaikkina päivinä!

Sitovat ilmoittautumiset ti 15.10. klo.12 asti voi perua ilman maksua. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset: palautamme lääkärintodistusta vastaan 50% leirimaksusta.

Leiripäiville ilmoittaudutaan alla olevalla nettilomakkeella. Ilmoittautuminen on sitovia ja leiripäivät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sairastapauksissa tarvitsemme lääkärintodistuksen leirimaksusta 50% palauttamista varten.

Kaikille leirille päässeille laitetaan vahvistusviesti sähköpostilla. Leirimaksu laskutetaan syysloman jälkeen kotiin tulevalla laskulla. Ennen leiriä lähetämme teille tarkemman leiriohjelman, tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu!

Huomioittehan, että 4H-jäsenillä leiri on edullisempi ja sisältää vakuutuksen. Jäseneksi liitytään tästä! 

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella: