Kepparileiri

Kesän viimeinen kepparileiri järjestetään yhteistyössä Oulun taidemuseon kanssa!

Leiri on kolmipäiväinen päiväleiri ke 31.7.-pe 2.8.2019 klo.9-15

Huom! Leirille otetaan vain 12 ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leiripaikkana toimii Oulun taidemuseo ja ympäristö (Kasarmintie 9). Leiri on suunnattu ensisijaisesti 10-15 vuotiaille kepparihommista kiinnostuneille! Teemme kepparit alusta alkaen, mm.ompelemme ompelukoneella, aiempi kokemus ompelukoneella ajosta ei välttämätön. Sekä suunnittelemme keppariesteratoja, hyppäämme ja ehkä järjestetään pienet kisatkin! Sekä tietysti sään salliessa ulkoilutamme heppoja!

Ohjaajana toimii 4H-keppariyrittäjämme Loikan Mirva ja hänen apurinsa

Joka päivään kuuluu tietysti keppihevosen  ja varusteiden tekoa, sopivasti happihyppelyä ulkona (muista sopivat ulkoiluvaatteet, säävaraus) sekä vapaata toimintaa ja mukavaa yhdessä oloa. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös keppareiden koulutusta ja leikkimieliset kepparieste-kilpailut!

Leiriohjelmaan kuuluu ohjatun toiminnan lisäksi lämmin lounas.

Leiriohjelma alkaa päivittäin klo 9.00 (Taidemuseon ovet aukeavat) ja leiripäivät päättyvät klo 15.00

 

Leirin hinta Oulun 4H-yhdistyksen jäsenille 50€ ja muille jäsenhinta + 35€.

Sitovat ilmoittautumiset ke 24.7. klo.12 asti voi perua ilman maksua. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset: palautamme lääkärintodistusta vastaan 50% leirimaksusta.

Leireille ilmoittaudutaan alla olevalla nettilomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sairastapauksissa tarvitsemme lääkärintodistuksen leirimaksusta 50% palauttamista varten.

Kaikille leirille päässeille laitetaan vahvistusviesti sähköpostilla. Leirimaksu laskutetaan maaliskuun aikana. Ennen leiriä lähetämme teille tarkemman leiriohjelman, tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu!

 

Huomioittehan, että 4H-jäsenillä leiri on edullisempi ja sisältää vakuutuksen. Jäseneksi liitytään tästä! 

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

 

Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella:

 

Leiri on täynnä! Leirille varasijoja/peruutuspaikkoja voi kysellä miia.konttinen@4h.fi