Paperiaskartelukurssi

Lapsia askartelemassa. "Paperiaskartelukurssi 8+ -vuotiaille la 7.10. klo 10-14. Kauppurienkatu 26 A 2. 4H-jäsenet 5€, ei-jäsenet 15€. Ilmoittaudu:
oulu.4h.fi."

Tervetuloa  8+ -vuotiaille suunnatulle luovan paperiaskartelun kurssille. :) Voit halutessasi ottaa mukaan omaa kierrätysmateriaalia, esim. sanomalehtiä, tapettia, tarroja yms.


Kurssi pidetään lauantaina 7.10. klo 10-14. Kurssipaikkana toimii Oulun 4H:n toimisto, Kauppurienkatu 26 A 2. 

Kurssimaksu on 4H-jäsenille 5€, ei-jäsenille 15€.  Ensisijainen maksutapa on MobilePay, lähetämme maksamisesta ohjeet teille ennen kurssia. Mikäli laskutamme kurssin jälkikäteen, perimme siitä 5 €:n laskutuslisän.  Käteismaksu onnistuu myös. Hintaan sisältyy ohjauksen lisäksi vakuutukset. 

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ette pääse osallistumaan, ilmoitattehan siitä meille 5 arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta jonossa olijat pääsevät mukaan.

Mikäli peruutus tapahtuu lähempänä viittä arkipäivää tai sitä ei tehdä ollenkaan, laskutamme puolet tapahtuman hinnasta. Osallistumismaksua ei kuitenkaan peritä, mikäli peruutus on sairaudesta johtuva ja siitä on lääkärintodistus.

Huom! Kurssille otetaan max 8 osallistujaa.

Lisätietoa: mirja.kaartinen@4h.fi

Lastani/minua saa kuvata. Kuvia voidaan käyttää somessa.
4H-jäsenyys
Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa tulevista tapahtumista
Hyväksyn edellä mainitut ehdot peruutusta koskien.
Liity