Maatilan elämää-kurssit

Maatilalla on vaikka mitä touhuiluja ja elämää! Tule tutustumaan ja touhuamaan eläinten parissa Kotitalli Kophoppiin (Lukantie 31)

Kurssit ovat ensisijaisesti suunnattu yli 6-vuotiaille

Kurssipäivät tiistaina 8.12. ja tiistaina 15.12. klo.11-13


Tuulan johdolla kurssipäivän aikana pääset tutustumaan Kotitalli Kophopin asukkaisiin ja mukaan maatilan elämään! Kurssipäivien hintaan sisältyy: Maatilan elämää ja eläintenhoitoa, sekä askartelu yms. tarvikkeet, pieni välipaja ja vakuutus

Tarvitset mukaasi reippaan mielen, sopivat tallivaatteet, sekä oman juomapullon.

Molemmille kurssipäivälle otetaan 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kurssipäivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 lasta ilmoittautunut viimeistään 3.12. klo.12 mennessä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiviestin-joten tarkistathan ilmoittautumiskaavakkeessa, että antamasi sähköposti on varmasti oikein ja jos viestiä ei ala kuulumaan, niin useasti se löytyy roskapostin joukosta!

Sitovat ilmoittautumiset voi perua ilman maksua torstaihin 3.12. klo 12 mennessä. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset: palautamme lääkärintodistusta vastaan 50% kurssimaksusta.


Oulun 4H-jäsenille kurssipäivän hinta on 5€, ei-jäsenille 35€.

Kurssipäivä laskutetaan ilmoittautumistietojen mukaisesti kotiin tulevalla laskulla. 


Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasi saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja varaa paikkasi touhua täynnä olevaan kurssipäivälle:

Ilmoittaudun: *
4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *