Herkkusuut-kurssi 3-6-lk 2

Marjoja, vaahtokarkkeja, kermavaahtoa ja keksejä purnukoissa. "Herkkusuut-kurssi 2 3-6 -luokkalaisille la 16.12. klo 12-15 Lämsänjärventie 15. 4H-jäsenet 10€, ei-jäsenet 20€. Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Herkkusuut-kurssilla lauantaina 16.12.2023 klo 12-15 Lämsänjärventie 15:ssa pääset ohjatusti valmistamaan erilaisia herkkuja, esimerkiksi keksejä ja muffineja! Kurssin ohjaajina Elli ja Maria.

Kurssin hinta on 4H-jäsenille 10€ ja ei-jäsenille 20€. Kurssimaksu sisältää kurssipaketin (leivontaan tarvittavat ainekset ja askartelutarvikkeita) ja ohjauksen.  Suosittelemme MobilePay- maksua. Mikäli emme saa MobilePay- maksua viikon kuluttua tapahtumasta, laskutamme maksun. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ette pääse osallistumaan, ilmoitattehan siitä meille 5 arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta jonossa olijat pääsevät mukaan.

Mikäli peruutus tapahtuu lähempänä viittä arkipäivää tai sitä ei tehdä ollenkaan, laskutamme puolet tapahtuman hinnasta. Osallistumismaksua ei kuitenkaan peritä, mikäli peruutus on sairaudesta johtuva ja siitä on lääkärintodistus.

Lisätietoja: mirja.kaartinen@4h.fi 050 4040482

Ilmoittaudu 3-6 -luokkalaisten Herkkusuut-kurssi 2:een

4H-jäsenyys
Lastani saa kuvata kurssin aikana. Kuvia voidaan käyttää esim. somessa.
Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa tulevista tapahtumista
Hyväksyn edellä mainitut ehdot peruutusta koskien.
Liity jäseneksi tästä.