Herkkusuut-kurssi 1-4lk

Kekseistä ja mokkaruuduista tehtyjä pöllöleivonnaisia tarjottimella. "Herkkusuut-kurssi 1-4 -luokkalaisille la 21.10. klo 12-15 Lämsänjärventie 15. 4H-jäsenet 5€, ei-jäsenet 15€. Ilmoittaudu: oulu.4h.fi."

Ikävä kyllä Herkkusuut-kurssi joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Halloween-herkkukurssille on vielä tilaa!

https://oulu.4h.fi/toiminta/kurssit/herkkusuut-kurssi-3-6lk/Herkkusuut-kurssilla lauantaina 16.9.2023 klo 12-15 Lämsänjärventie 15:ssa pääset ohjatusti valmistamaan erilaisia herkkuja, teemme tällä kerralla Bebe-leivoksia! Kurssin ohjaajina Elli ja Maria.

Kurssin hinta on 4H-jäsenille 10€ ja ei-jäsenille 20€. Kurssimaksu sisältää kurssipaketin (leivontaan tarvittavat ainekset ja askartelutarvikkeita) ja ohjauksen.  Suosittelemme MobilePay- maksua. Mikäli emme saa MobilePay- maksua viikon kuluttua tapahtumasta, laskutamme maksun. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Huomioittehan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ette pääse osallistumaan, ilmoitattehan siitä meille 5 arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta jonossa olijat pääsevät mukaan.

Mikäli peruutus tapahtuu lähempänä viittä arkipäivää tai sitä ei tehdä ollenkaan, laskutamme puolet tapahtuman hinnasta. Osallistumismaksua ei kuitenkaan peritä, mikäli peruutus on sairaudesta johtuva ja siitä on lääkärintodistus.

Lisätietoja: mirja.kaartinen@4h.fi 050 4040482

Liity jäseneksi tästä.