Päiväleiri Ylikiiminki

Ilmoittautuminen:

Ylikiimingin 4H-kerhotila (Harjutie 16, entinen Wathén liiketila) on keskeinen paikka kesän suosituille leireille!

Viikko 1: 5.6.-9.6.

Viikko 2: 12.6.-16.6.

Leiripäivän ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy klo 16. 

Ylikiimingin päivien perusohjelma:

klo 8.30 leiripaikalle saapuu ohjaajat ja leiriläiset voivat tulla jo tällöin-aamut otamme rauhallisesti tutustellen, lueskelemme, pelaamme ehkä jotain lautapeliä tai valmistelemme päivän ohjelmaa.

klo 9 leiripäivän aloitus ja leirillä on tarjolla ohjattua ohjelmaa aina aamupäivisin, kuten kädentaitoja erilaisten askartelujen merkeissä, ulkoilua esim. pallopelejä pelaten tai teemapäivien mukaisesti vaikkapa pyörän huoltoa ja liikennekasvatusta!

noin klo 11 tarjoillaan lämmin lounas

lounaan jälkeen voimme lähteä vaikka seikkailemaan lähiympäristöön tai teemme yhdessä toivottuja juttuja, kuten vaikka pelaamme aina suosittua leiri bingoa tai leivomme vaikkapa yhdessä välipalalle sämpylöitä!

noin klo 14-14.30 välipalahetki, jonka valmisteluun leiriläiset pääsevät halutessaan mukaan. Välipaloiksi valmistetaan helppoja välipaloja, joiden valmisteluun leiriläiset pääsevät halutessaan osallistumaan ja opettelemaan yhdessä! 

klo 14.30-16 ulkoilua, lautapeleillä pelailua, aamulla aloitettuja askarteluja voi jatkaa sekä yhteisesti leiripaikan siivoilut ja kotiinlähtö.

Sadepäivinä pääsemme Harjunkaareen liikkumaan tai hienolla ilmalla voimme tehdä retken lähimaastoon makkaranpaistoon!

Huolehdimme voimassaolevien suositusten noudattamisesta, toimimme paljon ulkona ja pienryhmissä. Annostelemme ruoat ja pidämme käsihygieniasta hyvää huolta.

Ohjaajina leirillä toimii tuttuja koulunkäyntiavustajia ja innokkaita kesätyöntekijöitä!

Päiväleiriviikon hinta on 100 €/osallistuja/viikko.  

Oulun 4H-jäsenten leiriviikon hinta on 60 €/viikko. 

Sisaralennus 5 €/vko/lapsi.

Hintaan sisältyy vakuutukset, materiaalit ja tarvikkeet. Ensisijaisesti leirit maksetaan MobilePay-palvelulla. Mikäli se ei ole mahdollista, laskutamme leirin jälkikäteen. Tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Ilmoittautuminen on sitova. Päiväleirit ovat niin suosittuja, että esteen sattuessa pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta meille pian. Saamme silloin jonossa olevat lapset mukaan. Mikäli leirille tuloa ei peruta viikkoa ennen leiriä, laskutamme puolet leirin hinnasta.