Lepolan kesäkuun leirit

Lampaita Lepolan tilalta aitauksessa.

Lepolan päiväleirillä pääset tutustumaan kaikenkarvaisten ja -karvattomien eläinten elämään Lepolan tilalla, Haukiputaan Onkamossa. Tilan eläimet ovat kilttejä ja ihmisiin tottuneita ja eläimiä pääsee myös ruokkimaan ja hoitamaan. Lepolan tila löytyy osoitteesta Onkamonkyläntie 160. Leiripäivä alkaa klo 9 ja loppuu klo 15. Leiriläiset ovat koko päivän mukana eläintenhoidossa ja tilan muissa töissä. 

Leiripäivät pidetään 12.6 (täynnä), 19.6 ja 20.6. Voit osallistua yhdelle leirille tai kaikille niistä. Leiripäivän hinta on 25/30 € per päivä. 

Tilalta löytyy poneja, kesyrotta, deguja, gerbiilejä, gekkoja, anolisko, possuja, pupuja, kalkkunoita, kanoja, kääpiöparta-agama, ankkoja, vuohia, lampaita, koiria ja kissoja.

Huomioittehan, että lapsella on soveltuva vaatetus päällä! Vesipullo kannattaa pakata reppuun myös mukaan. Tarjoamme leiriläisille päivän aikana makkarat kodassa, mutta ottakaa myös välipalaa mukaan :) Ensisijaisesti leirit on alakouluikäisille, mutta myös sitä vanhemmat ovat tervetulleita, sisältö on muokattavissa.

Toivomme, että leiriläiset käyvät vanhempien kanssa ennen leiriä lähettämämme tilan säännöt läpi ja noudattavat niitä läpi leirin.

Leiripäivän hinta on 4H-jäsenelle 25 €.  (ei-jäsenille 30 €) Ensisijainen maksutapa on MobilePay, lähetämme maksamisesta ohjeet teille ennen leiriä. Mikäli laskutamme leirin jälkikäteen, perimme siitä 5 €:n laskutuslisän. 


Lisätietoa leiristä: mirja.kaartinen@4h.fi, 050 4040482

Lapseni osallistuu leirille:
4H-jäsenyys
Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa tulevista 4H-tapahtumista: