Keppihevosleiri ja kisat

Kesän keppihevosleiri järjestetään Maikkulassa (Kangaskontiontie 3) torstaista 30.7.- ja huipentuu lauantain 1.8. kisapäivään.

 

Päiväleirillä puuhaillaan torstaina ja perjantaina uusia keppareita, varusteita, ruusukkeita (ja paljon muuta!) sekä tietysti koulutetaan keppareita, maastoillaan (säävaraus) sekä harjoitellaan kisoihin! Lauantaina sitten kisataan!

Leiri on suunnattu ensisijaisesti 10-15 -vuotiaille keppariasioista kiinnostuneille. Leirille otetaan 15 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tällä leirillä ei puuhat lopu kesken! Siitä takaavat tutut ohjaajat: Mirva, Viltsu ja Anna

Leiripäivät aloitetaan klo.9 ja loppuu klo.15

 

Leirin hinta (sis. yhdessä tehdyn lämpimän lounaan, välipalat, tarvikkeet ja kisamaksun sekä vakuutukset) 4H-jäsenille 30€, ei jäsenille +35€

Pelkästään kilpailuun osallistuville (lauantai 1.8.) kisamaksu 5€ (sis. välipalan ja vakuutuksen)

 

Leirille ilmoittaudutaan alla olevalla nettilomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sairastapauksissa tarvitsemme lääkärintodistuksen leirimaksusta 50% palauttamista varten.

Kaikille leirille päässeille tulee vahvistusviesti sähköpostilla. Leirimaksu laskutetaan postin kautta tulevalla laskulla elokuun aikana. Ennen leiriä lähetämme teille tarkemman leiriohjelman, tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu!

 

Huomioittehan, että 4H-jäsenillä leiri on edullisempi ja sisältää vakuutuksen. Jäseneksi liitytään tästä

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Sitovat ilmoittautumiset pe 24.7. klo.12 asti voi perua ilman maksua. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset: palautamme lääkärintodistusta vastaan 50% leirimaksusta.

 

Nähdään lauantaina 1.8.

Ohjelma:

klo.9.30-10 ilmoittautuminen

Vaikka olisitkin tehnyt ennakkoilmoittautumisen, käythän maksamassa (ota tasaraha 5€ mukaasi) ja varmistamassa, että olet oikeassa sarjassa ja tietosi ovat oikein

klo.10 kisaillaan

sarja kerrallaan ja aina sarjan päätyttyä on ruusukkeiden ja palkintojen jako.

n.klo.15 kisapäivä loppuu

 

Muista ottaa mukaasi evästä (tai taskurahaa- Sale palvelee) ja nimetyn vesipullon!