Vesalan kepparikerhot

HUOM! Kerhot ovat yhdistetty ja kerhokerta on klo 15-17

Keppihevoskerhot aloittavat Vesalassa tiistaina 3.11.

Kerho kokoontuu Vesalan koululla (kerholla käytössä kässäluokka ja liikuntasali) tiistaisin 

1-5lk klo 15-17

Kerhossa tehdään mm. keppihevosaskarteluja ja kaikkea keppariharrastuksen parissa hauskaa toimintaa. Kerhossa suunnitellaan kerholaisten kanssa toiveita ja tekemisiä!

syyslukukausi 3.11.-8.12.2020

kevätlukukausi 12.1.-4.5.2021

Ohjaajina Nella ja Emilia

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoryhmä aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 5 ennen kerhon aloituspäivää. 

Osallistumismaksu:

Syyslukukausi: materiaalimaksu 10€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

Kevätlukukausi: materiaalimaksu 20€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa)joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu)

tai materiaalimaksun mukana laskutettava perusmaksu (et halua liittyä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi): 35€/kerholainen

Osallistumismaksu ja perusmaksu sisältävät materiaalit, ohjelman ja vakuutukset.


Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasia saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudun: *