Harry Potter-kerho

HUOM! Viikolla 46 kerhonohjaajat ovat TETissä ja kerho ei kokoonnu. Tavataan taas 17.11.


Harry Potter-aiheinen taikakerho kokoontuu 4H-kerhotilassa 
(Harjutie 16, alakerta) tiistaisin klo 14.30-16

Kerhossa tehdään kaikenlaista luovaa ja hauskaa toimintaa taikamaailmassa: askartelua, kokkailuja, pelailua, lautapelejä yms. Kerhossa suunnitellaan kerholaisten kanssa toiveita ja tekemisiä!

syyslukukausi 6.10.-8.12.2020

kevätlukukausi 12.1.-4.5.2021

 Kerho on suunnattu pääasiassa 2-5 luokkalaisille.

Ohjaajina Alina ja Toini

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 5 ennen kerhon aloituspäivää. Osallistumismaksu:

Syyslukukausi: materiaalimaksu 20€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

Kevätlukukausi: materiaalimaksu 20€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa)joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu)

tai materiaalimaksun mukana laskutettava perusmaksu (et halua liittyä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi): 35€/kerholainen

Osallistumismaksu ja perusmaksu sisältävät materiaalit, ohjelman ja vakuutukset.Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasia saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fiKaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon.Kerho on niin suosittu, että kerhopaikat on kaikki varattu! 
Voit kysellä vapautuvia kerhopaikkoja miia.konttinen@4h.fi