Oulunsalon eläinkerho

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Oulunsalon uusissa 4H -tiloissa (Lummintie 13).


Kerho aloittaa kun ilmoittautuneita on riittävästi.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ilmoitamme sähköpostitse kerhon aloituksesta.

Tervetuloa mukaan!

Kerhossa puuhaillaan monipuolisesti eläinaiheen ympärillä.
Tutustumme eläinten hoitoon, lajituntemukseen ja tehdään itse eläinaiheisia käsitöitä. Meillä myös vierailee oikeita eläimiä kerhossa! Teemme yhteistyötä eri eläinyhdistysten kanssa, joten eläintietämys tulee taatusti lisääntymään!

Ohjaajana Iina ja Minna

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 5 ennen kerhon aloituspäivää. 

Syyslukukausi: materiaalimaksu 20€ ja Oulun 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu. Mahdollinen retki voi tuoda kerholaisille hieman lisäkustannuksia, tästä tiedotetaan myöhemmin.

4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa) joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu)

tai materiaalimaksun mukana laskutettava perusmaksu (et halua liittyä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi): 35€/kerholainen

Osallistumismaksu ja perusmaksu sisältävät materiaalit, ohjelman ja vakuutukset. Materiaalimaksu ja mahdollinen perusmaksu laskutetaan kotiin tulevalla laskulla kerhokauden lopulla.

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti tästä. Jäsenmaksun maksettuasi saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lisätietoja: suvi.viitaluoma@4h.fi

Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Oulunsalon eläinkerho:

4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *
Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista: *