Tallielämää-kerho torstai yli 11-vuotiaat

HUOM! Tallielämää-kerhot jatkunevat keväällä, erikseen ilmoitettuna ajankohtana!


yli 11-vuotiaille suunnattu Tallielämää-kerho kokoontuu Kotitalli KopHopissa (Lukantie 31, 90310 OULU) Torstaisin klo.15.30-17

Tallielämää-kerhossa käymme läpi tallityöskentelyn perusasiat, joita jokaisen tallitytön ja -pojan tulisi tietää. Talutusratsastustakin voi halukkaat kokeilla! Kerhokerroilla on monenmoista touhua ja tutustumme maatilan muihinkin eläimiin, tilalta löytyy lampaita, vuohia, kanoja, kaneja...

Aikaisempaa tallitaustaa ei tarvita, mutta siitä ei ole haittaakaan. Jokaisella kerralla on oma teemansa.

Syyslukukausi 27.8.-17.12.2020

kevätlukukausi erikseen ilmoitetun ajankohdan mukaan

Kerhon ohjaajana toimii tallin omistaja Tuula Heikkilä. Kerholaiset ovat mukana luomassa sisältöä omine ideoineen ja toiveineen.

Mukaan ryhmään otetaan 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ilmoittautumisjärjestyksessä.  Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 4 ennen kerhon aloituspäivää.

Osallistumismaksu: 

Syyslukukausi: materiaalimaksu 15€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

Kevätlukukausi: materiaalimaksu 15€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa)joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu). Huomioittehan, että jäseneksi on liityttävä (nettisivujen yläreunasta Liity-linkistä). Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on alennetut hinnat toiminnassamme ja tietysti saatte jäsenedut käyttöön!

Jäseneksi liittymiset tulee tehdä syksyn osalta 31.10. mennessä ja jäsenmaksu tulee olla maksettuna 30.11. mennessä. Jos liityt jäseneksi vasta keväällä 2021, liittyminen hoidettava 31.3. mennessä ja jäsenmaksun maksu 29.4. mennessä.

Mikäli et halua liittyä jäseneksi (etkä osallistua 4H-jäsenien toiminta/kurssipäiviin ja etkä tarvitse 4H-jäsenetuja yms.) perusmaksu on 35€/hlö

Kerhomaksut laskutetaan viimeistään syyslukukauden osalta joulukuussa ja kevätlukukauden osalta kesäkuussa.


Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi


Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon. Kerho voidaan perua kaksi kertaa kerhokaudessa ohjaajan sairastumisen vuoksi.


Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:Tallielämää-kerho yli 11-vuotiaat torstaisin  klo 15.30-17 

4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *