Tallielämää-kerho perjantai I

Alakouluikäsille suunnattu Tallielämää-kerho kokoontuu Kotitalli KopHopissa (Lukantie 31, 90310 OULU) Perjantaisin klo 16-17.30

Tallielämää-kerhossa käymme läpi tallityöskentelyn perusasiat, joita jokaisen tallitytön ja -pojan tulisi tietää. Talutusratsastustakin voi halukkaat kokeilla! Kerhokerroilla on monenmoista touhua ja tutustumme maatilan muihinkin eläimiin, tilalta löytyy lampaita, vuohia, kanoja, kaneja...

Aikaisempaa tallitaustaa ei tarvita, mutta siitä ei ole haittaakaan. Jokaisella kerralla on oma teemansa.

Syyslukukausi 23.9.-16.12.2022

Kevätlukukausi 13.1.-26.5.2023

Kerhon ohjaajana toimii tallin omistaja Tuula Heikkilä ja hänellä apuohjaajana voi olla myös tallityttöjä! Kerholaiset ovat mukana luomassa sisältöä omine ideoineen ja toiveineen.

Mukaan ryhmään otetaan 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ilmoittautumisjärjestyksessä.  Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 4 ennen kerhon aloituspäivää.

Osallistumismaksu: 

Syyslukukausi: materiaalimaksu 20€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

Kevätlukukausi: materiaalimaksu 20€ ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa)joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu)

tai laskutettava perusmaksu (et halua liittyä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi): 35€/kerholainen

Osallistumismaksu/perusmaksu sisältävät materiaalit, ohjelman ja vakuutukset.

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasia saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Materiaalimaksut ja mahdollinen perusmaksu laskutetaan syyslukukauden päätyttyä ja kevätlukukauden päätyttyä kotiin tulevilla laskuilla.

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua etukäteen kerhoon.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Tallielämää-kerho perjantaisin klo 16-17.30

4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *
Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista: *