Pöllökankaan puuhakerho

HUOM! Kerho alkaa klo 16.30

Pöllärin puuhakerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30-18 Pöllökankaan koululla, Maijan luokassa nro 1065 (Kuovitie 13)

Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 3-6lk oppilaille. 

Kerhossa puuhaillaan, pelaillaan, askarrellaan ja vaikkapa ulkoillaan! Tervetuloa kerhoilemaan Annikan, Sagan ja Pihlan kanssa. Kerholaiset ovat mukana luomassa sisältöä omine ideoineen ja toiveineen.

syyslukukausi: 15.9.-15.12.2021

kevätlukukausi: 12.1.-25.5.2022

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 5 ennen kerhon aloituspäivää.

Osallistumismaksu:

Syyslukukausi: materiaalimaksu 20€/Pöllärin puuhakerho ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

Kevätlukukausi: materiaalimaksu 20€/Pöllärin puuhakerho ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa)joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu)

tai materiaalimaksun mukana laskutettava perusmaksu (et halua liittyä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi): 35€/kerholainen

Osallistumismaksu sisältävää materiaalit, ohjelman ja vakuutukset.

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasi saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Pöllönkankaan puuhakerho

4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *
Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista: *