Maikkulan kokkikerho

Maanantaisin klo 17.30 -19.00 Maikkulan yläkoulun kotitalousluokassa (Jatulikivenkatu 3). 

Tämä kerho on kohdennettu 3.-6. lk, tai jo hieman leiponeille ja ruokaa laittaneille kerholaisille. Tässä kerhossa lapset pääsevät tekemään perusruokia sekä leipomaan erilaisia leivonnaisia Hennan johdolla. Kerholaisten toiveita kuunnellaan toteutettavien reseptien suhteen :) 

syyslukukausi 14.9.-14.12.2020

kevätlukukausi 11.1.-3.5.2021

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 5 ennen kerhon aloituspäivää. 

Osallistumismaksu:

Syyslukukausi: materiaalimaksu 20€/Maikkulan kokkikerho ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

Kevätlukukausi: materiaalimaksu 20€/Maikkulan kokkikerho ja 4H-jäsenmaksu tai perusmaksu

4H-kerhoihin on perusmaksu (joka maksetaan kerran, kävisi sitten yhdessä tai useammassa 4H-kerhossa)joka on Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu)

tai materiaalimaksun mukana laskutettava perusmaksu (et halua liittyä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi): 35€/kerholainen

Osallistumismaksu ja perusmaksu sisältävät materiaalit, ohjelman ja vakuutukset.

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasia saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi


Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:


Maikkulan kokkikerho 

4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *