Lämsänjärven kepparikerho

Lämsänjärven keppihevoskerho kokoontuu Lämsänjärven koululla lauantaisin klo.12-15 (sis.välipalan)

Kerho aloittaa, lauantaina 13.2.

Teemakerho kokoontuu kevään 2021 aikana 6-8kertaa

Kerhotila sijaitsee Lämsänjärven koululla osoitteessa Lämsänjärventie 15 ja kulku kerhotilaan/iltapäivätoimintatiloihin on parkkipaikalta pyörätietä pitkin, koulurakennuksen vasemmalta puolelta, melkein talon päähän asti ja siellä on ovet joissa lukee 4H-iltapäivätoiminta.

Tässä kerhossa teemme erilaisia keppari-, heppa- ja kaikkea niihin liittyviä askartelujuttuja, leikkejä, maastoiluja ja kilpailuja. Sisällön suhteen lapset saavat esittää toiveitaan. Tekemällä opitaan parhaiten! Kerho on pääsääntöisesti suunnattu alakouluikäisille lapsille.

Ohjaajina jo tuttu keppariharrastaja Viltsu ja Pinja

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 5 ennen kerhon aloituspäivää.

Osallistumismaksu:

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenille 15€ ja ei jäsenille 55€

Osallistumismaksu sisältää materiaalit, ohjelman ja vakuutukset.

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen ykäreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasia saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen alueellanne, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Kerhomaksut laskutetaan teemakerhon päätyttyä kotiin tulevalla laskulla.

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi

Kaksi ensimmäistä kerhokertaa ovat ilmaisia, jolloin lapsi voi tutustua toimintaan. Jotta voimme taata lasten turvallisuuden kerhossa ja esimerkiksi ilmoittaa kerhon peruuntumisesta, jokaisen kerhokävijän tulee ilmoittautua kerhoon.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella: 

Lämsänjärven keppihevoskerho 

4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *