Nettipelikerho


Kerhossa pelataan Minecraftia (Java-versio) ja opetellaan nettietikettiä toukokuusta alkaen. Serveri eli pelimaailma Minecraftissä on pelikerhon oma serveri. Serveri whitelistataan, eli tulee lista joka päästää vain kerholaiset serverille. 

Minecraftiin tulee kaupunki, jossa jokaiselle pelaajalle on oma tontti. Myös kaupungin ulkopuolelle voi rakentaa isompia projekteja.

Vaatimuksia pelikerholaisille ja laitteille:

Kerholaisen ikä: 8-16

  • Perus tietoteknilliset taidot (osaa käynnistää pelin itsenäisesti, pystyy seuraamaan discordia jne...)
  • Toimiva netti (Mielellään vähintään 10M)
  • Tietokone joka jaksaa pyörittää minecraftia. Voit tutustua täällä lisää, sivun lopussa on vähimmäisvaatimukset: Minecraft 
  • Kuulokkeet + mikki (headset) tarvitaan discordissa. Mikki ei pakollinen, mutta keskusteluun ei pääse osallistumaan muuten, kuin kirjoittamalla chattiin.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysellään toiveita pelikerhon aikataulusta ja kestosta, sekä muusta pelikerhon ulkopuolella tapahtuvasta aikataulutoiveista.

Ilmoittautumisen jälkeen saat automaatilta tarkemmat ohjeet ja miten pääset mukaan huoltajan sähköpostiin.


Ohjaajana Outi 

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerho aloittaa, mikäli osallistujia on vähintään 5 ennen kerhon aloituspäivää. Kerhopaikkoja on rajoitettu määrä.

Etäkerhotoimintaan osallistuminen on ilmaista.  

Huom! Uusien pelaajien Minecraft tunnukset maksaa 23,95€ (jos sinulla ei ole jo tunnuksia olemassa)

Oulun 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 35 €/hlö (tai 70€/perhemaksu) Jäseneksi voit liittyä vaikka heti nettisivujen yläreunasta löytyvästä Liity-linkistä. Jäsenmaksun maksettuasia saat käyttöösi puhelimeen ladattavan jäsenkortin ja jäsenedut! Jäsenkausi on vuosi maksupäivästä.

Liittymällä Oulun 4H-yhdistyksen jäseneksi turvaatte 4H-toiminnan jatkumisen, sekä lisäksi 4H-yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenetuja jotka saatte heti käyttöön!

Lisätietoja: miia.konttinen@4h.fi


Nettipelikerho, Minecraft

4H-jäsenyys: *
Lastani saa kuvata kerhon aikana. Kuvia voidaan käyttää some-kanavissamme tai muissa julkaisuissamme. *

Tarkoitus on, että ohjattu kerhokerta kestää noin 2 tuntia torstaisin klo 16-18.

Kerhon ulkopuolella pääsee myös pelailemaan. Serverille voidaan asettaa aikaraja, onko toiveita miten pelimaailma olisi auki arkisin, viikonloppuisin, loma-aikaan?

Minulle saa lähettää tietoa tulevista tapahtumista: *