Metsäsalapoliisit

Ryhdy metsäsalapoliisiksi! 

 

Metsäsalapoliisit tutkivat luontoa.

Kerhossa tutkitaan ja havannoidaan metsäluontoa sekä opetellaan monipuolisia metsäsalapoliisin työssä tarvittavia taitoja ja tietoja.

Metsäsalapoliisikerhoon voit osallistua kotoa käsin, kerho toteutetaan etänä. Parhaiten kerho soveltuu 1.-3.-luokkalaisille, mutta muunkin ikäiset ovat tietenkin tervetulleita (nuoremmat/vanhemmat) mukaan!

Kerholaiset näkevät viikon tehtävän tältä sivulta aina torstaisin ja tehtävien suorittamiseen sinulla on aikaa seuraavan viikon torstai-iltaan asti. Kun tehtävät ilmestyvät, metsäsalapoliisit pujahtavat metsän siimekseen aistien johdattamina tutustuen luonnon pieniin ja suuriin ilmiöihin! Metsäsalapoliisit -teemakerhon tavoitteena on lisätä lasten luonto- ja ympäristötietoisuutta.

Tervetuloa Metsäsalapoliisit-teemakerhoon tutkimaan luontoa kaikilla aisteilla! Kerho on maksuton ja avoin kaikille innokkaille. Metsäsalapoliiseista voit lukea lisää 4H-liiton sivuilta

Kun olet suorittanut vähintään 8 tehtävää, saat sähköpostiisi Metsäsalapoliisi-diplomin! Muista laittaa oma nimi ja ikäsi, kun lähetät tehtävän vastauksia. Näin tiedämme, että juuri sinä olet suorittanut tarpeeksi tehtäviä.

Ensimmäinen etäkerhotehtävä ilmestyy 26.3.2020 ja viimeinen 21.5.2020.(Mukaan saa tulla kesken kaiken).