Kokkailukerho

Kokkailukerhossa pääset mukaan kokkailemaan ja tutkimaan keittiön saloja!

 

Kerhossa tutkitaan ja tehdään yhdessä perheen kanssa monipuolisia Safkasankarit-teemakerhon materiaaleja ja TOP-tehtäviä.

Kokkailukerhoon voit osallistua kotoa käsin, kerho toteutetaan etänä. Parhaiten kerho soveltuu alakouluikäisille, mutta muunkin ikäiset ovat tietenkin tervetulleita (nuoremmat/vanhemmat) mukaan!

Kerholaiset näkevät viikon tehtävän tältä sivulta aina torstaisin ja tehtävien suorittamiseen sinulla on aikaa seuraavan viikon torstai-iltaan asti. Kun tehtävät ilmestyvät, kokkailukerholaiset pääsevät puuhailemaan keittiössä tai tutkimaan perheen kanssa keittiön puuhia. Kokkailukerhon tavoitteena on lisätä lasten ja perheen yhteistä aikaa ja oppimista yhdessä kivaa tekemällä, herkuttelua unohtamatta!

Kerho on maksuton ja avoin kaikille innokkaille. Kokkailukerhon pohjana käytetään paljon Safkasankarit-teemakerhon materiaaleja, niistä voit lukea lisää 4H-liiton sivuilta

Kun olet suorittanut vähintään 8 tehtävää, saat sähköpostiisi Kokkailukerho-diplomin! Muista laittaa oma nimi ja ikäsi, kun lähetät tehtävän vastauksia. Näin tiedämme, että juuri sinä olet suorittanut tarpeeksi tehtäviä.

Ensimmäinen etäkerhotehtävä ilmestyy 26.3.2020 ja viimeinen 21.5.2020.(Mukaan saa tulla kesken kaiken).