Kuntosali

Ylikiimingin keskustassa osoitteessa Harjutie 9 sijaitsee Oulun kaupungin omistama kuntosali. Kuntosalin käyttö maksaa 35€/kuusi kuukautta.

Maksukausi vaihtuu 1. syyskuuta ja 1 maaliskuuta.

Kuntosalia voi käyttää klo 7.00-21.00.

KUNTOSALIMAKSU JA AVAIMET

Kuntosalimaksu maksetaan Ylikiimingissä asiointipisteeseen, Harjutie 18. Maksun voi suorittaa myös muihin Oulu 10-asiointipisteisiin http://www.ouka.fi/oulu/asiointi-ja-neuvonta .  Maksukuittia vastaan saa avaimen Ylikiimingin4H-toimistolta, Harjutie 16 LH2.

Maksukauden vaihtuessa  (1.3. ja 1.9.) tulee avaimen haltijan maksaa uusi kausi tai palauttaa avain 4H-toimistolle. Kuntosalin ilmoitustaululla ilmoitetaan kauden vaihtumisesta.

Jos avaimella on useampia käyttäjiä, on jokaisen maksettava kuntosalimaksu erikseen.  Jos joku käyttäjistä lopettaa kuntosalin käytön, se kannattaa ilmoittaa 4H-toimistolle turhien muistutusten välttämiseksi.

Muistutuksena kaikille kuntosalin käyttäjille: Kuntosalin ikäraja on 13 vuotta, tätä nuoremmat eivät saa tulla salille edes vanhempiensa seurassa. Sääntö on ehdoton, ja siihen on syynä lasten turvallisuus. Lisäksi muistutamme kaikkia huolehtimaan välineet paikoilleen kuntoilun jälkeen. Salin siisteys lisää sekä viihtyisyyttä että turvallisuutta.